2777
2789

یک حرفایی که یادشون میفتم دلم میخواد بمیرم ..تاالان نمیرف توخونه که منم برم بالا منم قسمش میدادم که فردا بریم دادگاه گفت نمیام التماس کردم که بریم اونم عصبی شد اومد بزنم اگه نمیخوادم چراانقد عذاب چرا انقد این کلمه رو میگه😭😭بخدا داغونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابای پسره پُرش کرده پشت سر این غیبت کردن شوهرشم اومده به این گفته استارتر هی به شوخی گرفته ولی دی ...

اههههان

ممنون از توضیح

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»

خیلی داغونم دیشب از صب تاشب باهم بیرون بودیم..امروز از ظهر همش ناراحتم میکرد سکوت میکردم یهو نتونستم انقد خودمو زدم دستام سرخ....اصلا گریم وانمیسته 😭😭😭😭😭چون نرفتم بالا اومد چندبار ک بزور ببرم ترسوندم که بزنم ..منم فردا پیلش میکنم بریم دادگاه .خیلی سخته چندسال بشنوی از طلاق...میگه کسی دیگه زنم بود بچه داشتم😢😢همش میگه بدرد تونمیخورم وقتی میگم طلاق میگه راضیم😭😭😭😫داغونم خداکنه بمیرم .خستم 

الان کجایی اون کجاس دیگه حرفی نزد؟😞

من پایینم رفتم تا نصف پلها که بره بخابه نمیرف ..گفتم من نمیام هرکاری کرد گفت اگ پاتو از خونه بذاری بیرون میکشمت منم الان بلند گریه میکنم خیلی خرابم این حقم نیست😢😢😢😢

فک کنم تو خیلی بش وابسته ای و اون اینو فهمیده

تاپیکای قبلتو خوندم

شاید دوستاش توی گوشش میخونن

یا مثلا بی مسولیتیه دوستاشو میبینه اینم هوس کرده

این که هرکاری میخان میکنن و به کسی متعهد نیستن

خلاصه که با گریه و زاری کاری پیش نمیره

ازینایی هستی که هی میبخشیش ولی باز خطا میکنه

همه میگن خیلی دوست داره ..یبار گذاشتم رفتم اومد رور بعدش انقد گریه کرد جلوم ..اما خیلی سخته من داغون سدم هر موقع بشنوی از طلاق وجدایی ..از حرفای تلخش😭😭😭😭😭بعضی حرفاشو نمیتونم بگم ..اگه حالمو ببینین 😢😢😢بابام مریضه مامانم هم جوونن از غصه های من اینجوری شدن نخاستم بفهمن😭😭😫ازبس گریه کردم هلاکم دعا کنین بمیرم خیلی دوسش دارم 😢😢

خیلی داغونم دیشب از صب تاشب باهم بیرون بودیم..امروز از ظهر همش ناراحتم میکرد سکوت میکردم یهو نتونستم ...

بمیرم برات چرا میزنی خودتو فک کردی براش مهمه سنگدل😞😞😞 چرا محل سگ میذاری بهش وقتی اینجوری میکنه باهات😞😞

مهربانی تنها زبانیست که ناشنوا میتواند بشنود و نابینا میتواند ببیند.  
من پایینم رفتم تا نصف پلها که بره بخابه نمیرف ..گفتم من نمیام هرکاری کرد گفت اگ پاتو از خونه بذاری ب ...

بسه گریه نکن 😔

مهربانی تنها زبانیست که ناشنوا میتواند بشنود و نابینا میتواند ببیند.  

ببین بگو خواب دیدم توی خواب فلانی( اسم یه مُرده رو بگو)

گفته شوهرت ادمه خوبیه ولی یه حرفای شومی رو خیلی تکرار میکنه که باعث بلا و مرگ میشه براش

اینو با وحشت و ترس بگو یکم هم شاخ و برگ بش بده شاید بترسه

بضیا مغزشون بیماره نمیفهمن کلمات بار داره چه مثبت چه منفی

فک کنم تو خیلی بش وابسته ای و اون اینو فهمیده تاپیکای قبلتو خوندم شاید دوستاش توی گوشش میخونن یا ...

اره من لامصب خیلی بهش وابستم حای خوابم نمیبره بهم از سرشب میگه جدا بخواب من هیچی نمیگفتم اون تکرار میکرد😢😢...میگه فلانی طلاق داد راحت سد فلانی این کارو کرد .فلانی مجرده😭😭😭😭😭..خیلی حرفاش قلبمو شکسته😭😭😭😭حتی نمیتونم تایپ کنم.پنج ساله در حسرت بچم همه کار کردم که راضی بشه از همه حرف شنیدم همه بم تیکه انداختن چقد نذر ونیاز که راضی بشه😢😢😢😢سرم گیج میره ازبس گریه کردم خداکنه خدا ببرم 😭😭😭😭دیگه تحمل ندارم