2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خانما دستام میلرزه دارم تایپ میکنم توروخدا صبر کنین.همش دلش دعوا میخواست میگف خوشبحال مجردا ..همیشه از اول زندگی میگه کی جداشیم ما😭😭😭😭😭..من هیچی نمیگفتم بعد میگف من ادم بدی شدم از من جداشو بازم حرفی نزدم دیگه داشت شوخیای بیجا میکرد دهنم بازشد گفت باهم حرف نزنیم

من خوابم ؟ 

یا کند ذهنم؟ 

چرا هیچی نفهمیدم 

استاتر چی گفت ؟ 

شوهرشون چی گفت ؟ 

بابا چی میگه؟

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
من خوابم ؟  یا کند ذهنم؟  چرا هیچی نفهمیدم  استاتر چی گفت ؟  شوهرشون چی گفت ...

بابای پسره پُرش کرده پشت سر این غیبت کردن

شوهرشم اومده به این گفته

استارتر هی به شوخی گرفته ولی دیده نه بابا 

بعد بهش باگریه گفتم از ظهر منتظر باشم میای اینطوری گفت هری نبینمت ...بعد لباسام پوشیدم نیم ساعت پیش نذاشت برم گفت بشین 😢😢😢منم بزور اومدم رفتم دم در ازبس سرم داد زده بود و گریه کردم داغون بودم.رفتم دم در ترسیدم اونم زود اومد گفت بیابرو تو ابرو داریم .انقد گفت بیاتوخونه اومدم رو پلهای پایی راهرو هرچی گفت بیا بالا نرفتم 😭😭یک حرفش خیلی دلمو سوزوند گفتم اره جداشیم یک دلیلش بچه نخواستنت گفت هرکی دیگه بود رو حامله میکردم از تو نمیخوام😭😭😭😭😭😭حالا من که باجدیت میگم اون میترسه و میگه راضیم از زندگیم خانما بچه نمیخواد حرفای امشبش جگرمو سوزوند