2777
2789
اره وقتی قویم اون بیشتر دورمه .بارها قهر کردیم بخودم رسیدم تو اتاق میرقصیدم اما خیلی تو قهرام نابود ...

همینه مردا ذاتشون اینجوریه اکثرن از زنای قوی خوششون میاد جان من انقد ضعیف نباش جلوش

هرجوریه کم نیار غرور داشته باش یکم

زر میزنه اونم دوستت داره فقط دوستاشو اطرافیانو میبینه جو گیر میشه و اینکه میدونه وابستشی خوشش میاد له له بزنی

ادمش کن اینو😤😤😤😤😤😤😤

مهربانی تنها زبانیست که ناشنوا میتواند بشنود و نابینا میتواند ببیند.  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دشمنی ندارید خانواده شوهرت باهات خوب هستند؟

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
ببین نگفتم قهر..گفتم سردتر رفتار کن که حسرت زمانی که دوسش داشتی دورش میگشتی رو بخوره یکم بی محلی کن ...

یماه قهر کردم باهاش اونم قهر کرد اما تو قهرامم همیشه میاد همش حرف میزنه و رابطم داشت😢😢😢😢😢😢..من گاو احمقم رابطه داشتم که خیلی سرد نشه ..بعد یماه یشب بردم بیرون و یجوری برخورد کرد خوب بشیم.شوهزم خیلی بچش بخدا به کی چیزی ببینه میاد میگه الکی مثلا اره منم میخوام ترامادول بخورم وخوردم .باز بعدها خودش قسم میخوره لب نزدم تاحالا..خیلی دهن بینه . خانوادش انقدر منو دوست دارن بارها بخاطر من از خونه بیرونش کردن و کلیدای همرو ازش گرفتن .یبار باباش زد تو دهنش😢😢باباش میگه این خیلی عاشقته فقط بلد نیست چجور رفتار کنه مگه میشه😢😢😢😢بخدا از دستش میگرن گرفتم از قبل عید چندبار دکتر رفتم داروهای میگرن واعاب بهم داد چه فایده وقتی دلم خوش نباشه مگه خوب میشم 😢

ببین بگو خواب دیدم توی خواب فلانی( اسم یه مُرده رو بگو) گفته شوهرت ادمه خوبیه ولی یه حرفای شومی رو ...

خانم   جلسه ای        واقعا      در دنیای  حقیقی  هم   خانم  جلسه ای هستی؟؟؟

خیلی کارا کردم میدونی رفیقی نداره دوتا هستن همسایه ان ..اما اون بیشتر چون میدونه من دلم میخاد زود بی ...

واقعا روانشناس لازمه این..بگو خوش بگذرونید منم داشتم (یه سرگرمی نام ببر که نشون بده بی خیالی ارایش فیلم و...)

فدای سرت که با بقیه زیاد حرف میزنه اهمیت نده انقد حساسیت نشون نده

متوجه نشدم

رفته لاستیک بخره از جای بابام ..بابای طفلکم گفته لاستیکات خوبن اینم اومد هزار تادروغ گفت من سکوت کردم .دنبال دعوا بود که دوباره حرف جداییو زد😢😢😢😢

یبارم زود اومد خونه بگو عه چرا زود اومدی یه حالتی که انگار همچین کشته مرده و مشتاق اومدنش نیستی تا ک*نش بسوزه😤😤😤😤😤

عزیزم دشمنی ندارید خانواده شوهرت باهات خوب هستند؟

اونا عاشق منن انقد باهاشون صمیمیم ..انقد کار برام انجام دادن😢😢چطور جداشم و بگذرم از زندگیم .فکر کردن ب جدایی داره دقم میده 😢😢😢😢

اره من لامصب خیلی بهش وابستم حای خوابم نمیبره بهم از سرشب میگه جدا بخواب من هیچی نمیگفتم اون تکرار م ...

به ننش بزنگ بیاد بگو پسرت چه گوهی میخوره

بگوس زندگیو حرومم کرده

بترسونش برو خونه مادرت یل چندروزی محل سگ بهش نده تا آدم بشه مرتیکه اشفال

همینه مردا ذاتشون اینجوریه اکثرن از زنای قوی خوششون میاد جان من انقد ضعیف نباش جلوش هرجوریه کم نیار ...

یعنی میگی از فردا چیکار کنم صبح بزور بگم بیا بریم دادگاه بترسه؟؟؟اره وقتی جواب میدم میگه خیلی بت رو دادم پرو شدی ..توعوض شدی ..یبار خواهرشوهرم گفته بود دریا ترکت میکنه میذاره میره ..گفته بود اون عاشق منه هیچجا نمیره

یماه قهر کردم باهاش اونم قهر کرد اما تو قهرامم همیشه میاد همش حرف میزنه و رابطم داشت😢😢😢😢😢😢..من ...

نه قهر جواب نمیده فقط بی محلی کن سردتر رفتار کن بیشتر به خودت برس شاد باش جلوش

اخه اگه قهری رابطه چی میگه اون وسط خیلی پرروش کردی😤😤😤😤

از ته دل برات دعا میکنم ان شالله سر به راه بشه😞