2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید حبوبات زیاد بهش دادین ؟؟😆😆

نه بابا خونه خودشون بودیم.خیر سرمون بعد حدود 3 ماه رفته بودیم خونه شون(ماشهر دیگه بودیم 2 یا 3 ماه یه بار میرفتیم پیش خانواده هامون).آقا اونشب این آقا ازش درمیره چنان بلند که شوهرم اینا از تو پذیرایی شنیدن(من و دخترعموی شوهرم ظرف میشستیم ایشونم اومده بود آب بخوره).هیشکی به روش نیورد ولی نوه های عموی شوهرم کلی خندیدن و مسخره کردن.گذشت و مارفتیم خونه مون.1 ماه نشده بود پدرشوهرم برداشت زنگ زد به شوهرم و داداشاش که آره شما اینجا نمیاید و منو فقط واسه پولم میخواید و زن تو میخواد قطع رابطه کنه و مگه فقط من م ی گ و ز م و...ما اصلا هنگ بودیم چی میگه.گفته بود هرکی منو میخواد باید با گ و ز م بخواد از این ببعدم همه تون هفته ای 1 بار باید بیاید خونه من تا من در کنم بعد برید.

رسما گفته بود بیاید ب گ و ز م بهتون.مردک بی شخصیت

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
وای🤣🤣🤣🤣🤣

جریانشو نوشتم عزیز.وای که چقد من حرص خوردم اون روز.فشارم رفت 15

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
حالا همسر شما در میکنه میخنده.پدرشوهرم یه بار پیش ما در کرد بعدش یه قشقرقی به پا کرد انگار تقصیر ما ...

آآآآآی ی ی ی ی ی ترککککیدم از خنده😂😂😂😂😂🤣😂🤣😂

بي خيال دنيا و قانوناااااااش  

توام برو جلوش اینکارو بکن

اگر حاجت داری ، چله ی زیارت عاشورای آیت الله حق شناس رو بگیر.درصورتی که همراه با مراقبه باشه امکان نداره حاجت نگیری. طریقه ختم چله، پیامهای کسانی که حاجت روا شدند و شماره برای گرفتن نایب تو کا نا لی که توسط شاگرد آیت الله حق شناس اداره میشه گذاشته شده. برای وارد شدن در کانال سرچ کنید دوستداران آیت الله حق شناس و مجتهدی.دروغه هرکی بگه من مراقبه داشتم ولی حاجت نگرفتم.اگرچله رو گرفتید به یاد منم باشید و برام دعا کنید  .یاعلی🤚🌺