2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببخشید دلیل خاصی داره اینطوری میشید ؟

من وقتی خیلی استرسی میشم با یه شوک عصبی بهم وارد میشه اینطوری میشم ( قفسه سینم سمت چپ درد میگیره حتی نفس نمیتونم بکشم )

وای خیلی بده

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

چقدر پانیک زیاد شده.

چند سال پیشا تایپیک شو میزدم کسی نمیفهمید چیه اصلا.

خدا نصیب نکنه خییلی بده.

باید خیلی مسلط باشی زمان حمله و ب خودت بگی خوب میشم این پانیکه و هیچ اتفاقی نمیفته

لایک نکن خیرشو ببینی

عزیزم من قبل دچار پنیک شدید بودم به حدی که سه بار وسط خیابون از حال رفتم. تراپیست هم رفتم می خواست قرص بده که استفاده نکردم چند مورد که خیلی به من کمک کرد:

وقتی دچار حمله میشی یا حس میکنی داره میاد سراغت شروع کن به اهنگ خوندن یا شمردن من خودم شروع می کردم به گفتن جدول ضرب

دوم اگر حس سنگینی تنگی نفس گرفتی سریع بشین ولی لحظه ای سکوت نکن و به اهنگ خوندنت ادامه بده

سوم سریع یا شکلات بخور پشت سر هم یا اب معدنی. من سالهاست بدون اب و شکلات از خونه بیرون نمی رم

به اطراف نگاه کن. حواست بده به دکور خونه به هر چیز ریز اگر بیرونی به ادما نگاه کن به ماشینا

هوای سرد خیلی به من کمک می کرد نفس های عمیق بکش اما تند تند نفس نکش بدترت می کنه

ببخشید دلیل خاصی داره اینطوری میشید ؟من وقتی خیلی استرسی میشم با یه شوک عصبی بهم وارد میشه اینطوری م ...

تا حالا دو بار اینجوری شدم امسال شاید دلیلش اینه خیلی ناراحت و دلشکسته از این دنیام

هر دو بار تو خواب ظهر اینجوری شدم ولی دیر وقت نبود ساعت سه و اینا بود

کوردم
عزیزم من قبل دچار پنیک شدید بودم به حدی که سه بار وسط خیابون از حال رفتم. تراپیست هم رفتم می خواست ق ...

اخه نمیتونم اصلاااا نفس بکشم اینقدررررر میترسم نمیتونم هیچ کاری بکنم فقط مامانم زود واسم اب میاره

کوردم
اخه نمیتونم اصلاااا نفس بکشم اینقدررررر میترسم نمیتونم هیچ کاری بکنم فقط مامانم زود واسم اب میاره

عزیزم چون هنوز با پنیک دوست نشدی

منم اوایل انقدر وحشت من و می گرفتم که با خودم میگفتم من همین الان می میرم برای همین کلا از حال می رفتم

دیگه با خودم کنار اومدم وقتی پنیک می کنم با خودم میگم باز این مزاحم اومد

عزیزم چون هنوز با پنیک دوست نشدیمنم اوایل انقدر وحشت من و می گرفتم که با خودم میگفتم من همین الان می ...

اخه میدونی تو خواب اینجوری میشم نمیتونم باهاش دوست شم

کوردم
عزیزم چون هنوز با پنیک دوست نشدیمنم اوایل انقدر وحشت من و می گرفتم که با خودم میگفتم من همین الان می ...

دقیقا منم دیگه دوست شدم باهاش.

وقتی پنیک میشم خودمو رلکس میگیرم چشامم میبندم میگم این ک پانیکه بابا خوب میشم

لایک نکن خیرشو ببینی
عزیزم من قبل دچار پنیک شدید بودم به حدی که سه بار وسط خیابون از حال رفتم. تراپیست هم رفتم می خواست ق ...

چرا قرص نخوردی؟البته زیر نظر روانپزشک خوب

من تاثیر قرص رو دیدم

اونایی ک میگن تاثیر ندیدم یا بدتر شدیم دقیق طبق دستور دکتر عمل نمیکنن یا نصفه نیمه و خودسرانه ول میکنن

چرا قرص نخوردی؟البته زیر نظر روانپزشک خوبمن تاثیر قرص رو دیدماونایی ک میگن تاثیر ندیدم یا بدتر شدیم ...

من اصلا از قرص خوردن خوشم نمیاد خود به خود حس ضعف بهم میده ترجیح دادم اول زورم و بزنم ببینم خودم می تونم حریفش بشم یا نه