2821
2789
چه ربطی داره!! توی دعوا یا طلاق باید شرایط مساوی باشه قانون دربرابر مهریه..نه اینکه تمام اسلحه های ی ...

اتفاقا من خیلی تو اطرافم و خواستگارایی که مرد بودن و طلاق گرفته بودن دیدم.

خانوم ها راحت تر ازدواج میکنن تا اقایون

چون اعتماد به یک اقایی که طلاق گرفته خیلی کمه

اگه برای حاجتم دعا کردی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم🌹

چندماه پیش نامزدم  فیلمی ازم خواست ک دستمو بزارم روقران و تمامی حق و حقوقات بچه و دارایی من انگار حقی ب گردنش نباشه و من بخشیدم چکارکنم الان اصلاونمیدونستم ب چ دردی میخوری و من چون مجبورشده بودم ک بمونه باهام قبول کردم و دادم فیلمو بهش 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب نه من حالتی رو میگم که دختره بد باشه . به خاطر بد بودن دختره باید پسر مجازات بشه و مادام العمر م ...

مهریه حق زنه.حتی اگر یک زن ناشزه توی دادگاه باشه.

مثل خیلی از حق هایی که مرد داره 

مرد اگر بدونه توان پرداخت مهریه رو نداره و حتی نمیخواد بده و مهریه رو امضا کنه.تدلیس کرده

ایشون میگن اجازه ولی منظورشون اطلاع دادن و مشورت کردن هست  که البته اصل زندگی مشترک هم بر همین ...

ببین هیچوقت نه نمیگه انصافا حالا کار به رفتار تندش ندارم ولی میگه باید لفظ اجازه رو برای من به کار ببری من با این مشکل دارم مگه من بچه کوچیکم که بگم اجازه میدی برم بیرون اونم حالا همیشه میگه برو عزیزم راحت باش ولی واقعا درست نیست بخصوص که جلو کسی باشم اصلا اگه بگن بیا بریم بیرون یا فلان کار و بکن میگم نه حوصله ندارم چون خجالت میکشم جلو اونا به شوهرم بگم اجازه میدی🙁 چند بارم بهش گفتم ولی لجبازه میگه باشه باز میزنه زیرش در کل فکر میکنه با این کار میتونه افسار زندگی رو دستش بگیره

چندماه پیش نامزدم  فیلمی ازم خواست ک دستمو بزارم روقران و تمامی حق و حقوقات بچه و دارایی من انگ ...

چه زرنگ هستن اقا

ازدواج کنی باهاش بدبخت شدی.

چندماه پیش نامزدم  فیلمی ازم خواست ک دستمو بزارم روقران و تمامی حق و حقوقات بچه و دارایی من انگ ...

مردی که هنوز عقد نکردین و اصولا باید ایشون برا داشتن شما تلاش کنن ولی برا موندنش شرط به این بزرگی براتون میزاره قابل اعتماد نیست،کاش قبول نکنین

دوست عزیز حرف شما درسته ولی به نطرتون زندگی تو اون زن خودشو با مهریه بچسبونه به شوهر زندگی خوبی میشه ...

همه این حرفا واسه دعوا و روز دادگاهه!! تمام قرارداد ها همینطور مثل این میمونه بری معامله کنی خونه بخری طرف بگه مگه من دزدم خونه رو ندم سند لازم نیست بزنم..قبول میکنی؟؟ بله کسی دزد نیست ولی اگر یک در 10000 هم این اقا دزد بود چی؟؟اون سند زدن واسه روز دعواست نه اینکه بگی هرکی ازش خونه بخری دزده!!

منظور من تعادل قانونی هست ... هیچ کدوم از اینا که تو دادگاها دنبال مهریه و طلاق و نفقه دارن میدون روز اول به این قصد ازدواج نکردن ولی پیش اومده!!

مهم تر هم اینکه یک معیار واسه سنجش مسئولیت پذیری اقا هم هست ..یعنی در حدی به دختر اهمیت میده که زیر بار مسئولیت قانونی هم بره!! و گرنه زندگی که خوب باشه چه یک سکه چه میلیون سکه اهمیتی نداره!

مسئله بعدب هم همون که بالا گفتم چون از مرد به زن ارث بسیار کمی میرسه اگر اقا فوت کنه مهریه خانم اول بهش میدن ممکنه تو سن پیری باشه..ممکنه فرزندان مهربانی نداشته باشه...تو سن پیری که خانوم همسرشو از دست میده نباید سرباز زندگی اطرافیانش باشه حداقل سرپناه و نون شبش رو بتونه تامین کنه!! حالا منظورم عمومی هست نه استثنا کسایی که خانوم خودش دارایی و پول و درامد زیادی داره!

منظر دید شما چیز دیگست...که قبول دارم هیچ کس با مهریه به کسی علاقه مند یا بدون اون متنفر نمیشه!!

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
ببین هیچوقت نه نمیگه انصافا حالا کار به رفتار تندش ندارم ولی میگه باید لفظ اجازه رو برای من به کار ب ...

مادرشون چطور خانمی هستند؟

به نظرم همسرتون از این طریق نوازش اجتماعی دریافت میمنه و عزت نفسشون رو ترمیم میکنه 

اینکه نیاز دارن همسرشون ازشون اجازه بگیره احتمالا به این برمیگرده که یک زن مهم در زندگی شون این کار رو نمیکرده و عزت نفس همسرتون آسیب دیده

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

مادرشون چطور خانمی هستند؟ به نظرم همسرتون از این طریق نوازش اجتماعی دریافت میمنه و عزت نفسشون رو تر ...

مادرش زن خوبیه ولی افسار گسیخته هست اره خیلی به دختراش بها میده تا جایی که همه کاراش و مشورت هاش و خرید هاش با اوناست فقط پول بخواد همسرم و میشناسه اما واقعا به عنوان مرد و اینکه تحصیلات بالا داره و جایگاه اجتماعی خوبی داره اصلا بهش بها نمیدن مثلا بخواد کاری بکنه با دخترش که سواد نداره مشورت میکنه و حرف اون و فقط قبول داره اختیار زندگیش بخصوص دست یه دخترش که واقعا سطح سواد و ادبش خیلی پایینه دست اونه فقط

یک سکه هم اضاف نمیکنه

ببین عزیزم من روز اول به همسرم گفتم این فقط یه عدده برام

اگر بخوام برم 1ثانیه هم وقتمو تلف نمیکنم برای گرفتنش

اگرم بخوام زندگی کنم که سکه به چه دردم میخوره

ولی برام مهمه که این عددو قبول کنی

مجموع سال تولدمون

اونم قبول کرد

اگر قبول نمی کرد محال بود باهاش ازدواج کنم

خدا شاهده نه بخاطر سکه بخاطر اینکه برای حرفم ارزش قائل نشده یا فکر کرده طمع کردم

مشاور بیمه هستم (اصفهان)
اتفاقا من خیلی تو اطرافم و خواستگارایی که مرد بودن و طلاق گرفته بودن دیدم. خانوم ها راحت تر ازدواج ...

والله من برعکس دیدم..

تو شهرستانا مخصوصا پشت سر خانوم مطلقه حرف و حدیث میزنن و باید خیلی رعایت کنه نه اقا!!

اگر بچه داشته باشه واسه خانوم ایراده که بدنت عوض شده و زایمان کرده و مسئولیت بچه داره نه اقا...اقا فقط از نظر مالی بررسی میشه!!

ممکنه ازدواج کنه ولی سطح خواستگار دختر با یه زن مطلقه خیلی فرق داره!!

اقا اگر بچه نداشته باشه ..زیاد تو زندگیش اثر نمیزاره..

من دوروبرم چندتا خانوم مطلقه هست ..واقعا ازدواج مجدد براشون سخته....خواستگاراشون سطح خیلی پایین ترن... یا بچشونو قبول نمیکنه..صدتا مشکل دارن...

خانومهای متاهل رابطه شونو کم میکنن باهاش.... مردا این مشکلات رو ندارن..

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
مادرشون چطور خانمی هستند؟ به نظرم همسرتون از این طریق نوازش اجتماعی دریافت میمنه و عزت نفسشون رو تر ...

جالبه من خودم تا حالا به این مساله دقت نکرده بودم تو خانواده شون خانم ها اصلا خوب نیستن همه گستاخ و سرکش هستن به خصوص میگم یکیشون که خیلی هم اسیب زده همیشه به همه و بخصوص شوهرم