2821
2789
لطفا اولش خوب فکر کنین که بعدش پشیمون نشین . من خانومم 14 سکه بود مهریه ش . یک عده بهش نخ دادن که 1 ...

خیلی ظلمه یه دختر رو از خونه باباش برداری بیاری بدون پشتیبانی!!

تو ایران شانس ازدواج و زندگی یه دختر تا قبل از عقد شدنه فقط یعنی بعد از رفتن خونه شوهر دیگه 90% شانس ازدواج مجدد تو شرایط اولیه رو از دست میده!! اومدیم و شوهره ناجور دراومد..الانم که پسرا همه ماشالله بی مسئولیت!!

چشتوانه یه دختر چیه؟؟ اومدیم فردا 14 سکه رو انداخت تو صورتش انداخت بیرون؟؟ خیانت کرد؟ خودت حاضری سر دخترت این بلا بیاد؟؟

تا زمانی که قانون اساسی ما اینقدر به نفع مداست باید مهریه زیاد باشه..حالا برای یکی 200تا زیاده برای یکی 2000تا!!

ولی باید طوری باشه که اگر مشکلی پیش اومد دختره دست از پا درازتر برنگرده خونه باباش!! چون دختر اون خونه نیست این خانوم زن مردم بوده!!

این چیزا واسه روز دعواست نه حالت عادی!! در حالت عادی همه چیز رو میشه با توافق حل کرد..

ولی من تاجالا ندیدم نفقه و اینا به کسی تعلق بگیره! بدنم ماهی 100تومن که به هیچ دردی نمیخوره

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بنظر من مهریه میتونه جای تمام حقوق استفاده بشه،اون حقوق موقعی بدرد میخوره که زن بخواد طلاق بگیره،حالا بیایم قضیه رو برعکس نگاه کنیم که مرد بخواد طلاق بده و این وسط بچه یی نباشه،حق حضانت و طلاق بدردت میخوره؟؟نه،پس خودت میمونی و دست خالی و دل شکسته،ولی اگه مهریه داشته باشی و نخوای زندگی کنی خیلی راحت میبخشی و میری یا میبخشی و بچه تو میگیری

بنظر من مهریه میتونه جای تمام حقوق استفاده بشه،اون حقوق موقعی بدرد میخوره که زن بخواد طلاق بگیره،حال ...

با حق تنصیف آشنا هستید ؟

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

یک مسئله دیگه هم اینکه به خانوم از همسرش ارث زیادی نمیرسه..یعنی یک هشتم ..با کسایی که خیلی ثروتمندن و همینم زیاد میشه کاری ندارم...ولی تو سن پیری که همسرش بمیره مهریه خانوم و کم میکنن بعدش یک هشتم میدن..باید این مبلغ حداقل یک سرپناه باشه تا سر پیری محتاج بچه هاش نشه!! بچه های الانم مثل قدیما دیگه ابرو داری نمیکنن به هرقیمتی مادرشونو نگه دارن! 

ان شاء الله زندگی تون روز به روز موفق تر و بالنده تر بشه

ممنونم عزیزم من خیلی پست های شما رو میخونم واسم جالبه افکارتون امیدوارم همیشه همینجوری موفق باشی من درسته که شوهر من با اینکه تحصیل کرده است و ادعای روشنفکری و حقوق برابر زن و مرد رو داره تو زندگی اصلا اینجوری نیست یعنی میگه زن باید اجازه بگیره واسه هر کاری حتی بیرون رفتن و درس و .... البته هیچوقت هم نه نمیگه و من و تشویق میکنه اما من ادعا ندارم اما تو عمل ثابت کردم مهریه نمیخوام چون میگم من ارزشم نه ۱۰۰۰ تا سکه است نه ۱۰۰ تا سکه من انسانم پس بهایی ندارم من احترام میخوام فقط همین 

حالا اومد و دختره بد بود . مگه دختر بد نداریم ؟؟؟؟؟؟

چه ربطی داره!! توی دعوا یا طلاق باید شرایط مساوی باشه قانون دربرابر مهریه..نه اینکه تمام اسلحه های یک نفرو ازش بگیری!!

اولا کسی که ازدواج میکنه باید عاقل باشه و درست انتخاب کنه..با دختری که شناخت نداری یا میدونی بده ازدواج کنی یعنی عقلت کمه! حرفی نیست

دوما درصورتی که مرد بد باشه راحت میره دوباره ازدواج میکنه..کسی هم چیزی نمیگه..ولی دختر اگر طلاق بگیره یک خانوم مطلقه ست و شانس ازدواج دوبارش کمتره!

عزیزم تنصیف برای وقتیه که مرد تقاضای طلاق بده و میتونن خیلی راحت بزنن به اسم پدر مادرشون همه چیرو بع ...

تنصیف هم مثل حق طلاق اگر تام باشه چه خانم ‌چه آقا درخواست طلاق  بدن اجرایی هست 

و طی دوران ازدواج هر چی به نام آقا شده باشه مشمول میشه 

الان همه معاملات کد رهگیری دارن و تا سه سال هم دیدم که میرن ته و توی معاملات رو درمیارن

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

ممنونم عزیزم من خیلی پست های شما رو میخونم واسم جالبه افکارتون امیدوارم همیشه همینجوری موفق باشی من ...

ایشون میگن اجازه ولی منظورشون اطلاع دادن و مشورت کردن هست 

که البته اصل زندگی مشترک هم بر همین بنا شده 

چه ربطی داره!! توی دعوا یا طلاق باید شرایط مساوی باشه قانون دربرابر مهریه..نه اینکه تمام اسلحه های ی ...

خب نه من حالتی رو میگم که دختره بد باشه .

به خاطر بد بودن دختره باید پسر مجازات بشه و مادام العمر ماهی یک سکه پرداخت کنه ؟؟؟

مرد متولد 1360
یک مسئله دیگه هم اینکه به خانوم از همسرش ارث زیادی نمیرسه..یعنی یک هشتم ..با کسایی که خیلی ثروتمندن ...

اره منم همیشه به این موضوع خیلی فکر میکنم ولی قطعا قوانین ما هم تغییر میکنه چون مهریه خیلی دردسر ساز شده اگه بشه مثل کشورهای دیگه عالیه بعد فوت کل اموال میرسه به همسر البته ممکنه عکس این قضیه هم اتفاق بیفته خونه بنام خانم بشه بعد فوت کنه مرد هم یک هشتم ارث میبره بعد اون اقا دربه در میشه بنظرم باید اصلاح بشه قوانین