همه این حرفا واسه دعوا و روز دادگاهه!! تمام قرارداد ها همینطور مثل این میمونه بری معامله کنی خونه بخری طرف بگه مگه من دزدم خونه رو ندم سند لازم نیست بزنم..قبول میکنی؟؟ بله کسی دزد نیست ولی اگر یک در 10000 هم این اقا دزد بود چی؟؟اون سند زدن واسه روز دعواست نه اینکه بگی هرکی ازش خونه بخری دزده!!
منظور من تعادل قانونی هست ... هیچ کدوم از اینا که تو دادگاها دنبال مهریه و طلاق و نفقه دارن میدون روز اول به این قصد ازدواج نکردن ولی پیش اومده!!
مهم تر هم اینکه یک معیار واسه سنجش مسئولیت پذیری اقا هم هست ..یعنی در حدی به دختر اهمیت میده که زیر بار مسئولیت قانونی هم بره!! و گرنه زندگی که خوب باشه چه یک سکه چه میلیون سکه اهمیتی نداره!
مسئله بعدب هم همون که بالا گفتم چون از مرد به زن ارث بسیار کمی میرسه اگر اقا فوت کنه مهریه خانم اول بهش میدن ممکنه تو سن پیری باشه..ممکنه فرزندان مهربانی نداشته باشه...تو سن پیری که خانوم همسرشو از دست میده نباید سرباز زندگی اطرافیانش باشه حداقل سرپناه و نون شبش رو بتونه تامین کنه!! حالا منظورم عمومی هست نه استثنا کسایی که خانوم خودش دارایی و پول و درامد زیادی داره!
منظر دید شما چیز دیگست...که قبول دارم هیچ کس با مهریه به کسی علاقه مند یا بدون اون متنفر نمیشه!!