2821
2789

لطفا اولش خوب فکر کنین که بعدش پشیمون نشین .

من خانومم 14 سکه بود مهریه ش . یک عده بهش نخ دادن که 14 تا خیلی کمه - تو ماهی یک سکه داری میبری خونه شوهرت ( یعنی حقوق داری )

14 تا خیلی ناچیزه .

خانومم هم دهن بین ( البته اکثرا دهن بین هستیم - خودمم هستم )

واقعا آتیشی بود که انداختن به زندگیمون ......................... الان بیش از 4 ساله جدا شدیم .

مرد متولد 1360

faghat haghe talagh va hagje kar rohatman begir. seke kam ya ziad rah vase nadadanesh hast! kheili gir nade ziad bashe.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یه موردم بود دوست مادرم شوهرش تو سن 50-60سالگی معتاد شد مغازه و داراییشو به باد داد..زنش مهریه اش رو گزاشت اجرا خونه رو به اسم خودش کرد..خداروشکر دیگه اواره نموندن..شوهرش کارتون خواب شده ..اگر خونه رو نگرفته بودن اونم به باد میداد..خونه دو طبقه ست یک طبقه رو اجاره داد بچه هاشو بزرگ کرد محتاج نشد!! اگر نبود چیکار میکرد تو این سن!!

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  

یه فامیلامون پیر زنه بالا ۸۰.۹۰ سالشه 

شوهرش خیلی ساله مرده 

چند سال پیش مهریه اش رو گذاشت اجرا از پسرش بگیره

پسرش سرطان گرفت مرد

الان داره از نوه هاش میگیره

به جز ماهی۶ ملیون پول تو جیبی و چند میلیارد ارثی ک رسیده بهش

سلام بالاخره یکی غیر خودم اینجا دیدم که مهریه اش یک سکه باشه خوشبخت باشی عزیزم

منم یه سکه ام😊 نمیخواستم بخاطر مهریه و پول زندگی کنم هر وقت نتونستیم همدیگه رو تحمل کنیم من وسایلم و برمیدارم و میرم تمام البته بدم نمیومد چیزی بنامم کنه ولی نکرد البته نه به خاطر اینکه بتونم جدا بشم و پول ببرم با خودم نه اصلا حتی اگه روزی جدا بشم گفتم هیچی حتی جهاز و طلاهامم نمیخوام چون همسرم بچه داره از ازدواج قبلش البته اصلا رابطه نداره باهاش اما خب میگم اگه اتفاقی واسش بیفته خدایی نکرده من این زندگی رو ساختم هر چی هست و باید تقدیم کنم به اونا

شروط ضمن عقد رو که یکدومشم امضا نمیزنع

عزیزم مردی که تعدادسکه رو بالانبره عمرا شروط ضمن عقدو امضانمیکنه مطمئن باش

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
کمه عزیزم..واسه من 500تاست! مهریه واسه گرفتن نیست عزیزم...از اونجا که طبق قانون  ما مرد حق دار ...

دوست عزیز حرف شما درسته ولی به نطرتون زندگی تو اون زن خودشو با مهریه بچسبونه به شوهر زندگی خوبی میشه چه برای زن چه برای مرد

واقعا متاسفم ! همممون ازین افردا دوربرمون داریم 

خب در دروازه رو میشه بست ولی در دهن مردم رو نمیشه بست .

به نظر من خانمی که مهریه کم قبول می کنه باید منتظر این تیپ حرفها باشه .

مرد متولد 1360
منم یه سکه ام😊 نمیخواستم بخاطر مهریه و پول زندگی کنم هر وقت نتونستیم همدیگه رو تحمل کنیم من وسایلم ...

ان شاء الله زندگی تون روز به روز موفق تر و بالنده تر بشه

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

شروط ضمن عقد رو که یکدومشم امضا نمیزنع

قبل ازدواج یه سر برو دادگاه خانواده.

اینو که میگم نه اینکه فکر کنن یه عده به قصد طلاق کسی ازدواج میکنه.

ولی اتفاقه.

فرض کن بخوایی بری سرکار یا شاغل باشی شوهرت بگه حق نداری بری سرکار یا از کارت بیا بیرون باید تمکین کنی.

یا حتی دانشجو باشی یا بخوایی یه زمانی بری درستو ادامه بدی راضی نباشه باید انصراف بدی

مهریه سکه که با این قانون جدید یه سکه بتونی بگیری خیلی دیگه هنر کردی تازه بعد یکسال که پروندت از دادگاه بدوی بره تجدید نظر از تجدید نظر بیاد بدوی...

مردی که نخواد مهریه بده و بد باشه هرکاری میکنه ولی مهرتو نمیده.

مگر اینکه ملک و یه چیز حال باشه مهریت

خدایی نکرده بخوایی طلاق بگیری به بدبختی و با بخشیدن مهریت مجبوری طلاق بگیری 

مردی که قبول نکنه یعنی به خودش اعتماد نداره من این ازدواج رو به شما پیشنهاد نمیکنم.قبول نکن

اگه برای حاجتم دعا کردی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم🌹
دوست عزیز حرف شما درسته ولی به نطرتون زندگی تو اون زن خودشو با مهریه بچسبونه به شوهر زندگی خوبی میشه ...

کاملا موافقم من خودم یبار جدا شدم مهریه من ۵۰۰ تا سکه بود اتفاقا پدرشونم فوت کرده بود و یه ارث خوب گذاشت واسش وکیلم گفت راحت واست میگیرم اما من گفتم یک قرون هم نمیخوام رفتم محضر مهریه ام و بخشیدم بهش طلاق گرفتیم تازه یه پولی هم ازم گرفت چند سال کار کردم حقوقم و دادم بهش که بیاد طلاق بده ۲۱ میلیون ۷ سال پیش دادم