2777
2789
اهان درسته اگه بخوام فایلارو بهم میدی

عزیزم، اپلیکیشن فروشیه، و محدودیت نصب داره. فایل‌هاشم قابلیت ارسال به دیگری نداره. شما بیا توی اون تاپیک، ببین اصلا میتونی با قانون جذب ارتباط برقرار کنی و یاد بگیری، من خودم چیزایی که از اپلیکیشن یاد گرفتم اونجا میذارم. بعدش اگر دیدی خودت هم نیاز داری به تهیه اپلیکیشن، مطمئن باش خیلی راحت میتونی اونو هم جذب کنی. من حتی هزینه خرید اپلیکیشنو هم جذب کردم ... 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا اشکالی نداره زیاد مهم نیست طرز صحبت شما مثل خواهر من

اون تاپیکی که لینکشو گذاشتم استارترش یه نفر دیگس. اگر کامنت‌های استارتر براتون سنگینه، میتونید فقط کامنت‌های منو بخونید. کامنت‌های استارترو ساده کردم و با مثال توضیح دادم.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
تو پیجتون تاپیک زدید

من تاپیک جدا نزدم. توی تاپیک یه نفر دیگه باهاش همکاری میکنم. توضیحات خود استارتر کمی درکش سخته. من همونا رو برای دوستانی که میخونن ساده و شفاف توضیح دادم و براشون مثال زدم تا برای همه قابل درک باشه. لینکش توی امضام هست.

من تاپیک جدا نزدم. توی تاپیک یه نفر دیگه باهاش همکاری میکنم. توضیحات خود استارتر کمی درکش سخته. من ه ...

باشه فهمیدم

کانال امیرشریفی رو هم تو تل الان پیدا کردم

کاربر پسر هستم