2777
2789
عنوان

خانم های باردار لطفا

236 بازدید | 28 پست

شرمنده این سوال و میپرسم .شما وقتی برای بارداری جلوگیری دیگه نکردید.همون لحضش رفتید دستشویی خودتونو بشوریذ.من نرفتم تا  ی رب اما خیلی شماره یک داشتم رفتم اما اب نزدم‌.امشب اولین اقدامم بود برام دعا کنید باردار شم ب نظرتون چقدر طول میکشه تا مشخص شه..من بیماری صرع دارم فردا پس فردا میخوام برم دکتر بگم ک اقدام کردیمم.خودسرانه میترسم یهو با یبار.....باردار شم بهاطر همین زود میخوام برم دکتر.یعنی ارزوم براورده میشه 

خدایاااااااا.خودت حواست به نی نی تو راهیم باشه.🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ان شاالله قسمت شما و همه بی اولادان بشه.. سخته واقعا

انشالله

عزیزم دکتر رفتی

مشکل چیه

من دکتر رفتم همه چیز خودم نرماله

فقط اسپرم همسرم یکم کنده

نمیدونم چکار کنم

میدونم به زودی میای و دنیای کوچیک من و بابات با اومدنت غرق شادی میشه👪
تا نیم ساعت از جات بلند نشو پاهاتو یکم بده بالا

ببخش عشقم من خواهر ندارم شرمنده میپرسم ازتون..من بعد رابطه و جلوگیری نکردنمون .نمیدونم چرا مغز سرم قوم قوم میزنه قلبمم تن میزنه سکته نکنم از خوشحالی اخه بعد پنج سال شوهرمو تونستم راضی کنم

خدایاااااااا.خودت حواست به نی نی تو راهیم باشه.🙏
من همه سالم.. ولی پریود ب زور امپول میشم.. میگن استرسه یا کم خونی

خب چیزای مقوی بخور شاید ضعیفی عزیزم

یکی میشناختم کم خون بود بعد دوسال باردار شد ولی خیلی تقویت میکرد

مدام آجیل و خرما و این چیزا میخورد

ببخش عشقم من خواهر ندارم شرمنده میپرسم ازتون..من بعد رابطه و جلوگیری نکردنمون .نمیدونم چرا مغز سرم ق ...

عزیزم مبارک باشه

گلم فک کنم این حالتات بیشتر مال هیجانیه که داری آخه بارداری به این زودی مشخص نمیشه باید از قاعدگیت چند روز بگذره بعد  بی بی چک بزنی اگه انشالله مثبت بود برای اطمینان برو آزمایشگاه و تیتر بارداری بده

خب چیزای مقوی بخور شاید ضعیفی عزیزم یکی میشناختم کم خون بود بعد دوسال باردار شد ولی خیلی تقویت میکر ...

من تو این ۴ سال کیست ‌. تیرویید داشتم.. انقد دارو خوردم تا خوب شدم شکر خدا... الان دوماهی هست ک باز پریود نشدم.. دوهفته پیش امپول زدم ک پری بیاد کلومیفن بخورم ولی پری نشدم... نمیدونم از چیه 😣 تستمم منفی