2777
2789
عنوان

با دوس پسرم رفتیم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1401 بازدید | 80 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یادش بخیر ...

یه بار با دوستای دانشگاهمون قرار گذاشتیم که بریم تاتر استادمون رو ببینیم.... ده نفر بودیم قرار بود ساعت ۵ همه بریم سمت تاتر شهر از میدان هفت تیر ... من ساعت ۵ اونجا رسیدم، دوست همکلاسم که اقا بود اونم با من رسید، برای استادمون دسته گل هم خریده بود... به اذن الهی همون لحظه مادر زن داییم ، با خواهر زن داییم و خود زن داییم یهو جلومون ظاهر شدن:))))))

اقااااا حالا بیاااا بگو منتظر ۸ نفر دیگه ایم....کی باورش میشه اخه....خلاصه تا یک سال جلوشون ظاهر نشدم:/ همکلاسیمم فهمید من جوری شدم دلم میخاست وسط خیابون گریه کنم :))))))

پیر زنه باور نمی کنن

حالا پیرزن باشه،جوان باشه، هرچی

این کار خدایی ته نامردیه

الهی سوسک شین که موهاتونو چتری کوتاه میکنید بهتون میاد،من یه بار چتری کوتاه کردم شبیه اسب های کالسکه شدم  
تو گردن نگیر اصن طلبکار شو برو هرجاکه توروبگه بگو زن همسایه رو با دوس پسرش دیدم 

واااااای خدا تهمت اخه 

اونم به زن متاهل

واقعا که 

اگه کار بدیه و زشته برای یه دخترت  چرا ادم انجام بده اگه کار خوبیه پس چ مشکلیه که بقیه بفهمن 

2790
2778
2791
2779
2792