2777
2789
عنوان

با دوس پسرم رفتیم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1399 بازدید | 80 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثل همسايه ما باش حرف مردم برات مهم نباشه دختره ١٤ سالشه از يه خانواده خوب و مرفه ماهي يدونه دوست ...

خدا نکنه آدم به این درجه از بی حیایی برسه .

دوستان قشنگم لطفا برای بچه دار شدن من اونم بچه سالم صالح زیبا خوش قدم خوش روزی خوش اخلاق خوشتیپ هرچندتا تونستی صلوات بفرستید و دعا کنید برام چهارسال و نیم دراقدام هستم ممنون

خب بگه من با شوهرم دوست بودم رفته بودیم بیرون یکی مارو دیده بود بعد ی سری پدرم پدربزرگم مادربزرگم مادرم همه داشتیم میرفتیم جایی اینم مارو دید پیش همع گفت مبارکه ایشالا کی جشن عقده 😂 

منم این اتفاق واسم افتاد

من 18سالم بود پسره 22

تو خیابون من دید فکر کرد تنهام اومد سلام کنه داییم کنارم بود بهش دست داد گفت معرفی نمیکنی منم گفتم دستیار استاد ریاضیمه خیلی شیک سلام کردن و خیلیم شیک خداحافظی

یعنی شماها واقعا همسایه خالتونو میبینید بعدم اونقدر اشنایی دارید که تو پارک بیاد جلوتون بگه معرفی کن

یا شهر کوچیکید که اینجوری نباید با دویت پسر تو محیط کوچیک که همه همو میشناسن برید بیرون

یا شهر بزرگید که عمرا همسایه همسایه رو بشناسه چه برسه دیگه به همسایه خاله

بنطرم دوست داری بری پر بازدید

راستی جایزه داره؟؟؟؟؟؟

خب بگه من با شوهرم دوست بودم رفته بودیم بیرون یکی مارو دیده بود بعد ی سری پدرم پدربزرگم مادربزرگم ما ...

نه اخه اینا فک می کننن دختری که دوست پسر می گیره بده (رل میزنه)  کلی از خاستگارام پرید

خدا نکنه آدم به این درجه از بی حیایی برسه .

اصلا خيلي برام جالبه كارشون خيييييلي ادعاي باكلاسيشون ميشه واقعنم هستن ولي اين رفتارشون خيلي بي حياييه

يبارم باباي دختره اومد دختره تو بغل يكي از پسرا بود جلو در راحت باهاش دست داد😫😫

هنگم يعني

تو گردن نگیر اصن طلبکار شو برو هرجاکه توروبگه بگو زن همسایه رو با دوس پسرش دیدم 

این چه پیشنهادیه اخه عزیزم!!!!!!!

چرا به زن مردم تهمت بزنه!!!!!

الهی سوسک شین که موهاتونو چتری کوتاه میکنید بهتون میاد،من یه بار چتری کوتاه کردم شبیه اسب های کالسکه شدم  

خاک بر سرت دختره بی همه چیز

نونت کم بود آبت کم بود راه افتادی دنبال پسرای مردم 😬

آبروچندین سالمو بردی

ازطرف بابات😅😊😆

کاربر قدیمی ام 😄ترکیدم😄 میشه برای سلامتی شوهرم که برای کارش جونشا کف دستش گذاشته و میره کاریه صلوات بفرستی💗🤲
یعنی شماها واقعا همسایه خالتونو میبینید بعدم اونقدر اشنایی دارید که تو پارک بیاد جلوتون بگه معرفی کن ...

بله مگه شما نگرفتید جایزشو 

اتفاقی دیدمش خواستم خودمو بزنم به اون راه که اومد جلو