2777
2789
عنوان

با دوس پسرم رفتیم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1399 بازدید | 80 پست
بله مگه شما نگرفتید جایزشو  اتفاقی دیدمش خواستم خودمو بزنم به اون راه که اومد جلو

نه گلم 

گداشتم برا سما جایزه ها رو یه وقت تمام نشه بمونه به دلتون

البته کلا جواب منم ندادیا چجوریاس که ادم همسایه خالشم میشناسه همسایه خالشم اونو میشناسه😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هجده

وویی خدا من هفده سالمه ولی تا حالا اجازه ندادن پامو تنهایی از خونه بیرون بزارم

خوشبحالت😐

مامانم میگه پاشو برو نون بگیر میگم من امروز تولدمه نباید کار کنم😌میگم مامان شام چی داریم؟؟!میگه منم امروز زاییدم نباید کار کنم😎...راس میگه خب چی بگم😐🖤*******هر وقت یکی تو مسیج دیر جوابمو بده منم تایمر میزارم همونقدر دیر جواب میدم😌#کینه_ای_باشیم😌******* آدمای اطرافت هرچقدرم که بد بودن یا بد میشن؛تو بد نباش(ببخش اما فراموش نکن) *******هر موقع یکی یه بدی در حقت کرد نگو خدا جوابشو بده ، خدا مهربونه میبخشه ...خودت پوستشو بک‌ن👌🏼🤗
من گفتم امم پسره یهو گفت پسر خالشم  منم گفتم پسر خاله فلانیی  ( اون یکی خالمو گفتم

باریکلا بهش،باز یجوری جمعش کرده  

الهی سوسک شین که موهاتونو چتری کوتاه میکنید بهتون میاد،من یه بار چتری کوتاه کردم شبیه اسب های کالسکه شدم  
من دبیرستانم تموم شده

خب اره دیه منم ساله بعد کنکورمه تمومه

مامانم میگه پاشو برو نون بگیر میگم من امروز تولدمه نباید کار کنم😌میگم مامان شام چی داریم؟؟!میگه منم امروز زاییدم نباید کار کنم😎...راس میگه خب چی بگم😐🖤*******هر وقت یکی تو مسیج دیر جوابمو بده منم تایمر میزارم همونقدر دیر جواب میدم😌#کینه_ای_باشیم😌******* آدمای اطرافت هرچقدرم که بد بودن یا بد میشن؛تو بد نباش(ببخش اما فراموش نکن) *******هر موقع یکی یه بدی در حقت کرد نگو خدا جوابشو بده ، خدا مهربونه میبخشه ...خودت پوستشو بک‌ن👌🏼🤗

یه بار با دوست پسرم با تور رفتیم تنگه واشی :)))))) توی همون اتوبوس سه تا فامیل در اومدن برای من :))))))) 

توی خود تنگه‌واشی برای دوست پسرم کل خانواده پرجمعیت خاله اش اینا اومده بودن :)))))

کلا کوفتمون شد سفررررر

توی اتوبوس که کنار هم ننشستیم و فقط از دور همو دیدیم...توی مسیر تنگه هم اون خاله اش اینارو دید و به اونا ملحق شد:)))) فقط دو دقیقه یه گوشه‌جیم شدیم به شانس و بخت مون خندیدیم :))))))))

اصلا خيلي برام جالبه كارشون خيييييلي ادعاي باكلاسيشون ميشه واقعنم هستن ولي اين رفتارشون خيلي بي حياي ...

اینا بیغیرت هستن .پیش خودشون میگن هرچی بی حیاتر باکلاس تر

دوستان قشنگم لطفا برای بچه دار شدن من اونم بچه سالم صالح زیبا خوش قدم خوش روزی خوش اخلاق خوشتیپ هرچندتا تونستی صلوات بفرستید و دعا کنید برام چهارسال و نیم دراقدام هستم ممنون
2790
2778
2791
2779
2792