2777
2789
عنوان

کیا تو اقدام برا باردین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با همیم پس 

اههههه یعنی میشه هر دومون این ماه مامان بشیم.

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 

از صبح انقدر در حال سرچ علائم تو گوشي بودم كه رگهاي داخل چشمم سرخ شده 

كار هر ماهمه ديگه همه تاپيكا و پستا رو حفظ شدم 

شبتون بخير 🌹🌹🌹

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
هر سه مون  منو جا نزارين 😅😅🌹

ای جانم آره انشاءالله ۳تایی . پستت رو الان دیدم دیر متوجه شدم ببخشید. 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
انشالله من بیبی گذاشتم منفی بود طاقت ندارم که

خیلی زود گذاشتی آخه حداکثر همون دهم بزار

اخه لامصب دم پری کمر دردم گرفته اون مشکوکم کرده من که کمردرد نمیگرفتم عجیبه 

من کل دوران مجردیم نمیدونستم سینه درد چی هست از وقتی عروسی کردم یکسره درد سینه دارم دیگ بش محل نمیدم از بس توهم زدم حاملم

خوشگلا دخترای خوبی باشین بیاین خرید کنید😊@trust_shoping70  اشتباهی نرین بیاین اینستا😉بوووس
من کل دوران مجردیم نمیدونستم سینه درد چی هست از وقتی عروسی کردم یکسره درد سینه دارم دیگ بش محل نمیدم ...

خوب علامت مهمیه بزاق دهانت زیاد نیست یا گرفتگی پا یا تنگی نفس یا تیر کشیدن دورناف . 

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 
آره اما خوب لک دیدم تعجب کردم 

انشاءالله که بارداری ولی بازم برای بی بی زوده آزمایش خون مشخص میکنه.

انشاءالله که بارداری ولی بازم برای بی بی زوده آزمایش خون مشخص میکنه.

کی حال داره بره آز بده وله لش 

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه