2777
2789
عنوان

کیا تو اقدام برا باردین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 57 پست
خوب علامت مهمیه بزاق دهانت زیاد نیست یا گرفتگی پا یا تنگی نفس یا تیر کشیدن دورناف . 

گلم درگیر علائم نباش اصلا کمکی نمیکنه فقط صبر کن یک هفته از موعدت بگذره

خوشگلا دخترای خوبی باشین بیاین خرید کنید😊@trust_shoping70  اشتباهی نرین بیاین اینستا😉بوووس

عزیزم من حدود یکساله ک ازدواج کردم یکبارم بارداری منجر به سقط داشتم درسته درد سینه و تهوع و غیره علامت بارداری هستن ولی ممکنه مواقع دیگ هم حسشون کنی مثل منکه همیشه حالت تهوع و خستگی دارم سینمم تیر میکشه ولی باردار نیستم

بیشتر بخاطر استرس و عوارض داروهای هورمونیه که مصرف میکنیم

خوشگلا دخترای خوبی باشین بیاین خرید کنید😊@trust_shoping70  اشتباهی نرین بیاین اینستا😉بوووس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره اما خوب لک دیدم تعجب کردم 

لک لانه گزینی زمان پریت دیده میشه نه ده روز جلوتر ک😃

منم دیوانه شدم 

ماه اول تمام علائم بارداریو داشتم 😐

الان ۲ ماهه علائم ندارم و پریود شدم 

۱۲ روز دیگه باس پریود شم😐 حتی یدونه هم علوئم ندارم کلا ناامیدم 

به زودی 😍😍حتما حتما در این مکان تیکر بارداری واقعی نصب میگردد😁😍😍😍😍😍😍😍 اهای شمایی که داری این امضا رو میخونی انشاالله به زودی بی بی چکت مثبت بشه😁 حتی شما دوست عزیز مجرد🤦‍♀️😊 البته اول ازدواج (یه صلوات  مهمونم کن مرسی)

بچه ها من شش روز از موعدم گذشته ولی هنوز پریود نشدم 😔

دوبار هم بیبی چک گذاشتم ولی منفی بود

خیلی میترسم برم آزمایش بدم  😣

الانم همش زیر دلم تیر میکشه 

مثل دردای پریودی ولی خیلی خفیف تر

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍
بچه ها من شش روز از موعدم گذشته ولی هنوز پریود نشدم 😔 دوبار هم بیبی چک گذاشتم ولی منفی بود خ ...

برو آز خودتو راحت کنااا

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه