2777
2789
عنوان

کیا تو اقدام برا باردین بیاین

347 بازدید | 57 پست

سلام نمیدونم چرا من همش توهم میزنم حتی بیبی هم هر ماه میگیرم توهم اینقدر شدیده این ماه هم یه دو روز لک دیدم اما امروز پاک بود اینم توهم لانه گزینیه 

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 

من ماه اوله ک اقدامم. ینی تاحالا فقط دوشبه ک اقدام کردم

ارزومه ک ماه اولی حامله شم. خدایا کمکم کن

نینی قشنگم مامان و بابا خیلی منتظرتن. برو و به خدا بگو خیلی زود تورو بیاره پیش ما. ما خیلی وقته در حسرت گرفتن دستای کوچیکتیم.  به خدا بگو مامانم داره از دوری فرشته کوچولوش دق میکنه. برو به خدا بگو مامانم خیلی تنهاس اجازه بده برم پیشش. ما چشم به راهتیم عزیزدلم. دختر یا پسر بودنت فرق نمیکنه. تو فقط بیا و حال دل ما رو خوب کن‌. میشه برای باردارشدنم صلوات بفرستی؟ دلم خیلی محتاج دعای همتونه    

عزیزم ادم حساس میشه بیشتر دقت میکنه ماه های قبلم شاید همه این علائمو داشتیم ولی بچشممون نمیومده

خوشگلا دخترای خوبی باشین بیاین خرید کنید😊@trust_shoping70  اشتباهی نرین بیاین اینستا😉بوووس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تو اقدامم اعصابم از این روزهای بلاتکلیفی داغون میشه. همه اش دنبال علائمم.

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
بي بي گذاشتي ايندفعه؟ 

اره سیزده موعد پریودمه البته ارز دهم لک دیدم سیزده شدم گفتم باشه نشون میده دیگه 

منم موعدت کیه 

۱۲ مرداد

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
عزیزم ادم حساس میشه بیشتر دقت میکنه ماه های قبلم شاید همه این علائمو داشتیم ولی بچشممون نمیومده

اخه لامصب دم پری کمر دردم گرفته اون مشکوکم کرده من که کمردرد نمیگرفتم عجیبه