2777
2789
عنوان

ای کاش بمیرم

588 بازدید | 63 پست

سلام

میخواستم خواهش کنم ازتون دعا کنید بمیرم این ماه دیگه خیلی امید داشتم باردار  بشن ولی باز این پریود لعنتی اومد ورویای مادرانم رو بهم ریخت خسته شدم از جواب دادن به این واون که چرا نی نی نداری  خسته شدم ازسوال جواب های همیشگی ودروغایی که باید بگم ..تروخدا دعا کنید بمیرم . ای کاش جرات خودکشی داشتم وگناه نبود.من جز این جایی واسه درد دل نداشتم شرمنده😭😭😭

رستای من مالک رویا های طوفان زده من از وقتی تو براورده شدی دگر هیچ ارزویی نکردم 😍😍😍بعد سه سال انتظار اومدی دخمل گلم وشدی همه وجود من وعشق بابایی خیلی دوست داریم عزیزم💓
چندسالته مگه؟؟

من بیست سالمه عزیزم

رستای من مالک رویا های طوفان زده من از وقتی تو براورده شدی دگر هیچ ارزویی نکردم 😍😍😍بعد سه سال انتظار اومدی دخمل گلم وشدی همه وجود من وعشق بابایی خیلی دوست داریم عزیزم💓

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا نکنه عزیزم حتما صلاح خدا نبوده تا الان به بقیه هم لازم نیست جواب بدی هرکس هرچی ازت پرسید فقط بهش لبخند بزن بدون اینکه جوابشو بدی مطمئن باش خودش از سوالش شرمنده میشه

الهی ...همه تووووووو
خدا نکنه عزیزم حتما صلاح خدا نبوده تا الان به بقیه هم لازم نیست جواب بدی هرکس هرچی ازت پرسید فقط بهش ...

بخدا میبیننم ادرس دکترای مختلف بهم میدن ...هربار که منو میبینن همش حرفشون اینه

چقدر شما ضعیف تشریف دارین با این طرز فکرتون فردا به امید خدا اگه مادر شدین به بچتون میخوایین چی یاد بدین که موقع روبرو شدن با سختیهای زندگی آرزوی مرگ وخودکشی کنن چرا قبول نمیکنید خدا هر موقع به خیرتون باشه یه چیزی رو نصیب آدم میکنه اگه به جای این همخ ناامیدی از خدا خالصانه بخواهین به آرزوت میرسی

چند وقته اقدامی

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
🤪🤪🤪بیست سالته چقدر زود نا امید شدی  به اونا چه مربوطه که باید جواب بدی

باورت شاید نشه ولی من روزی نبوده جواب پس ندم به خاطر این موضوع

چقدر شما ضعیف تشریف دارین با این طرز فکرتون فردا به امید خدا اگه مادر شدین به بچتون میخوایین چی یاد ...

چیزی نیست بابا.بخاطر به هم خوردن هورموناشه.

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
بخدا میبیننم ادرس دکترای مختلف بهم میدن ...هربار که منو میبینن همش حرفشون اینه

چند وقته اقدامی؟

از اول نباید به کسی میگفتی،میپرسیدن میگفتی فعلا بچه نمیخوایم 

بینهایت حال من خوب است😁باور میکنی؟😔

تازه 20سالته این حرفو میزنی؟؟؟!!!!! ناامیدی خود کفر خدا هم هیچوقت کسی ک کفر کنه رو کمک نمیکنه جای این فکرا و حرفا برو به خدا توکل کن و فقط از اون بخواه تو هر اتفاقی یه خیری هست چون درک انسان کامل نیس به دید بلا و بدبختی میبینتش حتما فعلا ب صلاحت نیست هر وقت وقتش بشه خدا خودش میدونه مگ از خدا مهربونتر و داناترم داریم؟؟

چند ساله ازدواج کردی؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮