2777
2789
عنوان

ای کاش بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 63 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بخدا میگم ولی دفعه بعد که میبینن بازمیگن

اهمیت نده از زندگیت لذت ببر ۲۰سالته خیلی جا داری هنوز من اگه همسن تو بودم تا ۱۰سال دیگه فکر بچه نمیکردم برو باشگاه وقتتو پر کن اینجوری فکرت راحتتره 

مقصر خودتی اجازه دادی تو مسائل خصوصیت دخالت کنن عزیزم چن بار جوابشونو بدی خودشونو جمع میکنن

جواشونو میدم ولی باز دفعه بعد. میبیننم باز میگن

رستای من مالک رویا های طوفان زده من از وقتی تو براورده شدی دگر هیچ ارزویی نکردم 😍😍😍بعد سه سال انتظار اومدی دخمل گلم وشدی همه وجود من وعشق بابایی خیلی دوست داریم عزیزم💓
عزیزم بهت درخواست دوستی دادم شاید بتونم کمکت کنم اگه خواستی درخواستو قبول کن

باشه عزیزم ممنونم

رستای من مالک رویا های طوفان زده من از وقتی تو براورده شدی دگر هیچ ارزویی نکردم 😍😍😍بعد سه سال انتظار اومدی دخمل گلم وشدی همه وجود من وعشق بابایی خیلی دوست داریم عزیزم💓

عزیزم تو یه سایتی ی بار خوندم خانومایی بودن ک مشکل داشتن ی راه حل پیدا کرده بودن از تو نت باردار شده بودن پیاز زرد پخته با پوست روزی س بار میخوردن و می گفتن تاثیرش شگفت انگیزه امتحان کردی تا حالا؟بزن تو نت بخون

خداجونم نی نی کوچولو سالم بیار کنار منو بابایی و داداشی که حسابی منتظرشیم کوچولوی من عاشقتیم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

منم ٢٠سالمه صبح سر يه رابطه مشكوك گريه كردم با شوهرم دعوا كردم كه نكنه حامله شم ١سال به من گفتن يبار با دعوا ج دادم يبار با خنده يبارم گفتم شوهرم نميخواد الان ديگه لال شدن 

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

اهمیت نده از زندگیت لذت ببر ۲۰سالته خیلی جا داری هنوز من اگه همسن تو بودم تا ۱۰سال دیگه فکر بچه نمیک ...

هنوز دوساله  اقدامم شوهرم میگه   اره ببین خواه نا خواه اگه بچه دار نشیم مجبوریم جدا شیم من چی بگم بخدا دیگه خسته شدم

بخدا میبیننم ادرس دکترای مختلف بهم میدن ...هربار که منو میبینن همش حرفشون اینه

عزیزم مگه چند ساله ازدواج کردی؟؟؟ بیست سالگی که سن بچه دار شدن نیست داری زندگیتو بخاطر بقیه داغون میکنی دختر 🤔🤔🤔اگه خودت بچه میخوای ببین مشکل دقیقا چیه الان خدارو شکر با آی وی اف دیگه حل میشه تو سنی نداری تا 5 سال دیگه بچه بغلی مطمعن باش

خدا جون مرسی بابت تمام داده هات و نداده هات