میخواستم خواهش کنم ازتون دعا کنید بمیرم این ماه دیگه خیلی امید داشتم باردار بشن ولی باز این پریود لعنتی اومد ورویای مادرانم رو بهم ریخت خسته شدم از جواب دادن به این واون که چرا نی نی نداری خسته شدم ازسوال جواب های همیشگی ودروغایی که باید بگم ..تروخدا دعا کنید بمیرم . ای کاش جرات خودکشی داشتم وگناه نبود.من جز این جایی واسه درد دل نداشتم شرمنده😭😭😭
رستای من مالک رویا های طوفان زده من از وقتی تو براورده شدی دگر هیچ ارزویی نکردم 😍😍😍بعد سه سال انتظار اومدی دخمل گلم وشدی همه وجود من وعشق بابایی خیلی دوست داریم عزیزم💓
ما یکی از اقواممون 9 سال بچه دار نمی شدن هممممه جا هم گفته بودن ما اصلا بچه نمی خوایم
بچه دوس نداریم
بعدش زدو بچه دار شدن اتفاقا هلاک بچه هم بودن😂
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
چقدر شما ضعیف تشریف دارین با این طرز فکرتون فردا به امید خدا اگه مادر شدین به بچتون میخوایین چی یاد ...
میدونم ضعیفم اما من به خاطر چی ضعیف شدم ؟چون هرروز باید جواب یه مشت ادم بی درک رو بدم ..... من چند وقته دیگه سعی کردم کمتر گناه کنم منی گه زیاد اهل نماز وقران نبودم همش نماز وقران خوندم اما جواب نگرفتم مثل اینکه خدا هم باهام قهره
رستای من مالک رویا های طوفان زده من از وقتی تو براورده شدی دگر هیچ ارزویی نکردم 😍😍😍بعد سه سال انتظار اومدی دخمل گلم وشدی همه وجود من وعشق بابایی خیلی دوست داریم عزیزم💓
عزیزم ما تو فامیلمون چند مورد داشتیم یکی شون بعد ۱۵سال خدا بهش ی دختر داد اینقدرم روحیش خوب بود هیچ وقت از این دعا ها نکن یسری سوره و دعای هست اونا رو امتحان کن
خداجونم نی نی کوچولو سالم بیار کنار منو بابایی و داداشی که حسابی منتظرشیم کوچولوی من عاشقتیم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
تنبلی تخمدان ...میدونم بخدا اما از بس ازم میپرسن بچه نداری یا ادرس دکترهای نازایی میدن دیگه کم اورپم
عزیزم ما تو فامیلمون چند مورد داشتیم یکی شون بعد ۱۵سال خدا بهش ی دختر داد اینقدرم روحیش خوب بود هیچ ...
بخدا دست خودم نیست .. خاله شوهرم که هفته ای دوروز زنگ میزنه اینو بخور واسه نازایی خوبه اونو بخور و...... بخدا دیگه خسته شدم..
من خودم 5ساله منتظرم دقیقا میفهمم ک حرف مردم شنیدن چقد بد اوایل اذیت میشدم اما هرگز آرزوی مرگ نکردم فقط بخودش توکل کردم امسال باردارم شدم اما تو 3ماهگی سقط شد حتی برای از دست دادنش ب خدا گله نکردم خدایا چرا من ؟؟!! گفتم خدایا خودمو سپردم دست تو اینو ازم گرفتی حتما بهترش در انتظارمه بازم منتظر میمونم نمیگم ناراحت نیستم نه اما هیچوقت از دست خدا شاکی نیستم حتما صلاحم بوده اینجوری بشه. شمام جای این حرفا بدون تنها شما نیستی ک مشکل داری انقد هستن آدمایی ک مشکل شما پیششون گم
بیخیال بابا مردم عادت کردن به فضولی اصلا محلشون نزار بگو تازه ۲۰سالمه خودم بچه ام بچه رو میخام چیکار ...
بخدا میگم ولی دفعه بعد که میبینن بازمیگن
میدونم ضعیفم اما من به خاطر چی ضعیف شدم ؟چون هرروز باید جواب یه مشت ادم بی درک رو بدم ..... من چند و ...
نا امیدی وسوسه شیطونه هنوز سنی نداری که بخوایی از همه چی دست بکشی تو ۵سال از دختره من بزرگتری برای همین دارم راحت حرف میزنم زندگی اونقدر پستی بلندی داره که وقتی برگردی به این روزها میگی به خاطر چه چیزی خودمو داغون کردم
من خودم 5ساله منتظرم دقیقا میفهمم ک حرف مردم شنیدن چقد بد اوایل اذیت میشدم اما هرگز آرزوی مرگ نکردم ...
احسنت به ایمانت👏👏👏👏
معنای واقعی ایمان و توکل همینه
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮