2777
2789
عنوان

شوهرم

830 بازدید | 38 پست

بچه ها من تو شهر غریبم چندروز پیشا دعوامون شد مامانش تو بارداریم اذیتم کرد و فحشم داد چندماه پیش تو گوشی شوهرم اسمشو گذاشته وجودم منم حرصم گرفت اسم منو از زمان عقدمون عوض نکرده تو پیام هر چی بدی از خودشو خانوادش بود گفتم عصبی شد سرکاربود بعدم نتشو خاموش کرد اومد خونه حرف نزد میدونم تند رفتم من هی باش حرف میزدم یه کلمه ای جواب میداد حتی مریض بودم محل نداد کلا خیلی مغروره میدونمم دوستم نداره چون بیشتر وقتا تو دعوا اسم طلاق میاره قبلا من میگفتم از وقتی هم باردار شدم بدتر شده حس میکنم با خودش میگه این دیگه پاش بند شده منم فکر اینجاش بودم ک خونه رو زدم ب نامم تابحالم نذاشتم خانوادم بفهمن ولی پریروز گفت من تصمیممو گرفتم منتظرم یه ماه بهم مهلت بده منظورشو قشنگ فهمیدم یعنی یه ماه دیگه ک بچه اومد طلاق بگیریم

پسرم همه دنیام 😘💋💕

بعد دیشب مامانش گفت شام درست کردم بیایین خواب بود بیدارش کردم میگفت نمیام گفتم زشته پاشو خودمم حوصلم پوکیده بود خلاصه رفتیم بچه ها من خیلی بش وابستم احساساتیم تحمل قهر ندارم همیشه پیشقدمم برای آشتی خداشاهده تو همه چی ازشون سرترم تو راه هی با خودم تکرار میکردم دختر ۲۷سال بدون شوهر زندگی کردی بدون اینکه تو بغل کسی باشی بدون اینکه کسی تو زندگیت باشه بدون اینکه مردیو ببوسی مگه مُردی؟ نمردی که تحمل کن برای خودت زندگی کن اون ک دوستت نداره تابحال یه حرف محبت آمیز نزده یه بار بوسم نکرده و خیلی چیزای دیگه منم وقتی بچم اومد محبتمو نثار اون میکنم شوهر کیلو چنده این حرفا خیلی بم کمک کرد ک دیگه خودمو کوچیک نکنم

بعدشم رفتیم اونجا کلی با خانوادش گفتم و خندیدم چرا اوقاتمو تلخ کنم خدایی خانوادش خوبن فقط بی پولن😑 اون مدت هم ک دعوامون شد بخاطر عدم مدیریت شوهرم بود بعدش اونجا شوهرم هی سعی میکرد بام حرف بزنه تو راهم حرف میزد من زیاد تحویلش نگرفتم جاشم تو هال بود من اومدم رو تختم خوابیدم دیدم پتوشو آورد رو تخت

پسرم همه دنیام 😘💋💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردا رو هر چی کم محل تر کنی بیشتر جذبت میشن..آفرین آویزون نباش که فراریش میدی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
پس من چی😕

بنظرم یکم حسودی... 

زیادی شوهرت رو جدی گرفتی... 

گذاشتی مرکز زندگیت و به زور ازش محبت و توجه و احساس می خوای 

یکم فاصله بگیر ازش ... برای خودت سرگرمی مهیا کن 

کتاب زن واسپرده رو هم مطالعه کن 

بنظرم اغلب مردها وقتی اینطوری که شما رفتار می کنی باهاشون رفتار بشه  رفتارشون مثل شوهرت میشه 

همین جوری کم محلی کن یکم  میاد سمتت.ولی چون بچه داری طلاق خوب نیس اگه میخواستین طلاق بگیرین بچه دار نمیشدین.

ولی عجب کارخوبی کردی خونرو زدی به نام خودت من پدرشوهرم برامون خونه خرید خونرو زده به نام خودش ترسیده یه موقع من همچین کاری کنم

🧚‍♀️