2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا؟ چی شده

منم باشوهرم دعوا کردم اونم دقیقا مثل شوهر تو ادم خشک و مغروریه و توی تمام دعواها من میرم منت کشی دیشب از دستش عصبی شدم کم اوردم هرچی ک تو دلم بود گفتم رفت خونه باباش منم خونه بابام اومدم هیچ خبری ازش نیس

دقیقا ۳ساله دارم منتشو میکشم دیگه محل نمیدم

افرین منم میخواستم بگم محل نده هرکی خودش قهر کنه بری منتشو بکشی بدتر طلبکار میشه خیلی حواست باشه با سیاست بری جلو.

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤

کار خوبی کردی رابطتو باخانوادش خوب کن خودش سمتت میاد.زیادم وابستش نباش . بهش فرصت بده دوستت داشته باشه.هرجابری وضع همینه اکثرمردا مثل همن. باهاش صحبت کن و براش شرط و شروط بزار ‌. کاربدی بوده اسم طلاق میاوردی اونم الان یاد گرفته.اسم طلاق و جداخوابیدنو از دعواهاتون حذف کنید خودبخود رابطتون خوب میشه.بچه داری فوق العاده سخته واقعا پدرو مادروباهم میخواد.پیش مشاور برو. به همسرت بگو من تو روزایی هستم که خیلی بیشترازپیش باید مردونگیتو بهم ثابت کنی نه مثل بچه هاقهرکنیم.

بنظرم یکم حسودی...  زیادی شوهرت رو جدی گرفتی...  گذاشتی مرکز زندگیت و به زور ازش محبت و ...

هر چی گفتی حقیقته مساله اینه ک من شهرغریبم کسیو ندارم اینجا از طرفی هم قبلا شاغل بودم بخاطر بارداریم و مشکلات دیگه نرفتم و اینکه قاعدتا کلاس و... هم نمیتونم برم دوستی هم ندارم اینجا چسبیدم ب این آقای شوهر ک قاعدتا اشتباهه

پسرم همه دنیام 😘💋💕
منم باشوهرم دعوا کردم اونم دقیقا مثل شوهر تو ادم خشک و مغروریه و توی تمام دعواها من میرم منت کشی دیش ...

اشتباه کردی اومدی .سریع برو خونه خودت.زن به هیچ وجه نباید خونشو ترک کنه حق و حقوقش میپره.

بهش پیام بده بیاد دنبالت بگو توخونمون گفتم رفتی خونه بابات گفتی توهم برو خونه بابای خودت باخونه هم هماهنگ کنطوری وانمود کنن ندونن قهرید

اشتباه کردی اومدی .سریع برو خونه خودت.زن به هیچ وجه نباید خونشو ترک کنه حق و حقوقش میپره. بهش پیام ...

نهههه ما قم زندگی میکنیم اومدیم شهرستان خونه پدر مادرامون دعوامون شد اون رفت خونه باباش من موندم خونه مامانم 

نهههه ما قم زندگی میکنیم اومدیم شهرستان خونه پدر مادرامون دعوامون شد اون رفت خونه باباش من موندم خون ...

خب از مادرت بخواه زنگ بزنه مادرش اشتیتون بده اینطور که خیلی بده. یا برو پیش مشاور بهت بگه چیکار کنی.اینجور که خیلی سخته برات گلم

همین جوری کم محلی کن یکم  میاد سمتت.ولی چون بچه داری طلاق خوب نیس اگه میخواستین طلاق بگیرین بچه ...

نه بابا الکی میگه جرات طلاق نداره همه ی فامیلش میگن بهتر از زنت گیرت نمیومد اتفاقا عاشق بچست میخواد منو ادب کنه ک پررو نشم تو عقد خیلی مهرببون و عاطفی بود الان بیشتر محبتش برای مادرش و خانوادشه روشون حساسه خیلی من دیگه روش حساب نمیکنم بعنوان شوهر مجرد بودم دوست داشتم تنها زندگی کنم ولی نمیشد مامان بابام همیشه دعوا داشتن برعکس این بابام از اسم طلاق متنفر بود و میگفت میکشمت ولی طلاقت نمیدم الان حس میکنم خونه مجردی دارم یه نفرم هست ک مواظبه کارای مردونمونم انجام میده کاری هم بام نداره چی بهتر از این اابته پولم نداره😀

پسرم همه دنیام 😘💋💕
خب از مادرت بخواه زنگ بزنه مادرش اشتیتون بده اینطور که خیلی بده. یا برو پیش مشاور بهت بگه چیکار کنی. ...

عمرااااا تحت هیچ شرایطی باهاش حرف نمیزنم الحمدلله انقدر تو خونه شاد و بشاش هستم‌ک میدونم طاقت دوریمو نداره یه شب تنها بمونه دوشب بمونه شب سوم‌میاد میگ غلط کردم اونموقع منم چنان بتازونم