2777
2789
عنوان

بی بی چک +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1149 بازدید | 125 پست
اخه همسرم هم نمیپذیره

اونموقع ک کار خودشو کرد باید فکر اینجارم میکرد.چقد ما زنا بدبختیم.بگو اگ جنابعالی مراقب میبودی ک الان بچه نداشتیم بعدشم بچه از توئه ن از من

...

ن عریزم خانواده شوهرم پسردوستن گفتم پسرباشه راحت شم هی نگن بیار بیار پسربیار

خانواده شوهرمنم پسر دوستن هیچکدومشونم پسر ندارن

ول‌تروخدا اگه بخوای طبق سلیقه اونا بچه بیاری که هیچی دیگه

اگرم دختر بود با غرور وسربلندی اعلام کن که دختره یه وقت تفکرات مسخرشونو روی طفل معصوم خالی نکنن اگرم چیزی گفتن بگو خداخودش میدونه چی بده چی نده

تیکر تولد یکسالی پرنسس مامانش😍❤️💋. حرفتو ناشناس بزن https://harfeto.timefriend.net/607997559

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ن شرایط نیست

خب دیگه باید به مادرت بگی!بعدم تند تند جهزیه جورکنیدوخونه برید سرخونه زندگیتون!

وقتی آدمهای  کوچک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم،هم اونهارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو!
حلال و شرعی. حرف دیگران چه ارزشی داره وقتی خودت و شوهرت می‌خواستید و رابطه‌ی محافظت نشده داشتید؟&nbs ...

ما نمیخاستیم محافظت هم میکردیم ولی ظاهرا تو همه ی راه های محافظت چند درصد احتمال هست

ما نمیخاستیم محافظت هم میکردیم ولی ظاهرا تو همه ی راه های محافظت چند درصد احتمال هست

میتونم بپرسم مخافظتتون چی بود؟ 

تو عقد میگن رابطه نباشه بهتره برای همین مشکلاته. حالا نری بندازی مثل دوست من خدا قهرش بیاد. 

عزیزم واسه منم بعد نیم یا  سه ربع ساعت هاله انداخت باردار بودم

آخه انگار خاکستریه!

وقتی آدمهای  کوچک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم،هم اونهارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو!
همسرم نمیتونه خونه بیگیره الانم دنبال کاریه ک جلوشو بگیره

اگر بندازیش به این فکر کن خدابه قول ددستمون قهرش بیادودیگه بهتون نده!اتفاقا یه آشناهامون همینطور شد چندسال خدابهشون بچه نداد تو عقد سقط کرد بچشو!نمیدونم دیگه باردارشد یا نه ولی یادمه یه ۷-۸سال منتظربود

مبارکه فقط زود زدی بزار چند روز دیگه اول صبح بزن انشاءالله که حامله ای

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن