2777
2789
عنوان

بی بی چک +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1149 بازدید | 125 پست
چه تضمینی وجود داره که این بنده خدا تو ده سال چندبار دیگه هم حامله بشه و شوهرش هی بگه سقط کن؟ 

شما موافق سقط هستید؟؟؟

الا بذکر الله تطمئن القلوب  امیدوارتر از قبل قویتر از همیشه پیش میرم به زودی تیکر بارداری میذارم ان شاءالله

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا بايد موافق چنین عملی باشم؟ 

منم نیستم 😞و واقعا فکر میکنم به  تمام لحظاتی که این خانم بعد از سقط خواهد داشت 

الا بذکر الله تطمئن القلوب  امیدوارتر از قبل قویتر از همیشه پیش میرم به زودی تیکر بارداری میذارم ان شاءالله
سقط کردی ؟؟؟؟چه خبر چی شد

سلام

متأسفانه اره اول برج 5 پارسال، الان هم داره میشه یک سال، اویل افسرده شده بودم، چون بعد سقط یه روز کیه رفته بودم توالت، قلبش افتاد کف دستم، اما الان فقط تنهام ، البته بعد از اون چشم هام رو که کمی بیمار بود عمل کردم و. خوب شدم، بعدش دانشگاه قبول شدم واستخدام دولتی شدم، الان هم که همه جا تعطیله، خواهرم دو سه روز پیش زایمان کرده :)

سلام متأسفانه اره اول برج 5 پارسال، الان هم داره میشه یک سال، اویل افسرده شده بودم، چون بعد س ...

منم بخاطر افسردگی ت نگرانت بودم خوشحالم که خودتو جمع و جور کردی برات بهترینهارو آرزو میکنم عزیزم