2777
2789
عنوان

بی بی چک +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1149 بازدید | 125 پست
به خدا سقط تهش پشیمونیه. 

دقیقا اما ظاهرا ایشون فقط بخاطر ترس راضی به سقط نیستن  خدا همه منتظر به مادری رو مادر کنه ان شاءالله 

الا بذکر الله تطمئن القلوب  امیدوارتر از قبل قویتر از همیشه پیش میرم به زودی تیکر بارداری میذارم ان شاءالله
اخه من تازه هیجده سالمه چطوری بچه داری کنم؟ کلی کار دیگه قبل اینکه بچه بخام داشتم ک انجام بدم ولی ال ...

وقتی ازدواج کردی يعنی یه چیزی تو خودت دیدی. مطمئن باش خدا توانشو بهت میده. 

محمد
أَفَمَن كَانَ عَلَىٰ بَيِّنَةٍ مِّن رَّبِّهِ كَمَن زُيِّنَ لَهُ سُوءُ عَمَلِهِ وَاتَّبَعُوا أَهْوَاءَهُم
ﺁﻳﺎ ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﺮ ﺩﻟﻴﻞ ﺭﻭﺷﻨﻲ ﺍﺯ ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭ ﺧﻮﻳﺶ ﺍﻧﺪ ، ﻣﺎﻧﻨﺪ ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﻛﻪ ﻋﻤﻞ ﺯﺷﺘﺸﺎﻥ ﺑﺮﺍﻱ ﺁﻧﺎﻥ ﺁﺭﺍﺳﺘﻪ ﺷﺪﻩ ﻭ ﺍﺯ ﻫﻮﺍﻫﺎﻱ ﻧﻔﺴﺎﻧﻲ ﺧﻮﺩ ﭘﻴﺮﻭﻱ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻧﺪ ؟(١٤)

محمد
إِنَّ الَّذِينَ ارْتَدُّوا عَلَىٰ أَدْبَارِهِم مِّن بَعْدِ مَا تَبَيَّنَ لَهُمُ الْهُدَى الشَّيْطَانُ سَوَّلَ لَهُمْ وَأَمْلَىٰ لَهُمْ
ﺑﻲ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺭﻭﺷﻦ ﺷﺪﻥ ﻫﺪﺍﻳﺖ ﺑﺮﺍﻱ ﺁﻧﺎﻥ [ ﺑﻪ ﻫﻤﺎﻥ ﻋﻘﺎﻳﺪ ﺑﺎﻃﻞ ﻭ ﻛﺮﺩﺍﺭ ﻧﺎﭘﺴﻨﺪﺷﺎﻥ ]ﺑﺮﮔﺸﺘﻨﺪ [ ﻭ ﺩﺳﺖ ﺍﺯ ﻗﺮﺁﻥ ﻭ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮ ﺑﺮﺩﺍﺷﺘﻨﺪ ] ﺷﻴﻄﺎﻥ ﺯﺷﺘﻲ ﻫﺎﻳﺸﺎﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻧﻈﺮﺷﺎﻥ ﺁﺭﺍﺳﺖ ﻭ ﺁﻧﺎﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺁﺭﺯﻭﻫﺎﻱ ﺩﻭﺭ ﻭ ﺩﺭﺍﺯ ﺍﻧﺪﺍﺧﺖ .(٢٥)

..... 

شیطان اعمال زشت رو در نظر آدم زینت میده با هزار بهونه. 

اولیش این که توبه می کنم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانما من چکار کنم بدنم ۵روز داغه ولی تب سنج زدم تب نیست اما خودم میفههمم ک داغم واز تو میسوزم

بیبی چکم منفی

علائم پری میاد و میره و خیلی کم شده

۲روز از موعدم رفته

دوماه قبل۵روز بعد موعدم شدم ولی علائم پری داشتم همش حس میکردم ک شدم اما الان ن

خدای مهربون مرسی که پناهمی
نمیدونم چرا حس میکنم تو هم از ترست نمیخوای سقط کنی والا این کارو میکردی چون همه ش به نشدن ها فکر میک ...

خب شوهرم رو بخاطر بچه داشتن کنار بذارم؟ نمیتونم اخه تنها علتی ک من میگم سقط عیب نداره غیر از ترسم اینه که بین این که شوهرم مثل همیشه پیشم باشه و دوستم داشته باشه رو به بچه داشتن و ناراحتی همیشه اون ترجیح میدم خب

خب شوهرم رو بخاطر بچه داشتن کنار بذارم؟ نمیتونم اخه تنها علتی ک من میگم سقط عیب نداره غیر از ترسم ای ...

عزیزم مگه شوهرت قراره بخاطر بچه تنهات بذاره . چرا باید تاراحت باشه تو اون بچه رو از کی داری اخه 

موفق باشی جانم 

الا بذکر الله تطمئن القلوب  امیدوارتر از قبل قویتر از همیشه پیش میرم به زودی تیکر بارداری میذارم ان شاءالله
خانما من چکار کنم بدنم ۵روز داغه ولی تب سنج زدم تب نیست اما خودم میفههمم ک داغم واز تو میسوزم بیبی ...

بی بی چک ؟؟اگه میتونی صبر کن اگه خیلی نگرانی باید آز بدی اما چون قبلا هم موعدت گذشته صبر کنی بهتره کیست  نداری؟

بی بی چک ؟؟اگه میتونی صبر کن اگه خیلی نگرانی باید آز بدی اما چون قبلا هم موعدت گذشته صبر کنی بهتره ک ...

نداشتم تا حالا .الان نمیدونم جدیدا .بیبی چک منفی بود صب زدم

قبلا ها اصلا پریودم تاخیر نداشت فقط سال جدید ایطور شد 

نداشتم تا حالا .الان نمیدونم جدیدا .بیبی چک منفی بود صب زدم قبلا ها اصلا پریودم تاخیر نداشت فقط سال ...

اگه افزایش یا کاهش وزن داشتی اینم میتونه باشه یا استرس و .... تا ۴/۵‌روز فکر کنم عادی باشه تو هم منتظر نی نی ؟

اگه افزایش یا کاهش وزن داشتی اینم میتونه باشه یا استرس و .... تا ۴/۵‌روز فکر کنم عادی باشه تو ...

آره۲سال

وزنم ثابت استرسم نداشتم 

فقط داغم و بیحال حوصله

آره۲سال وزنم ثابت استرسم نداشتم  فقط داغم و بیحال حوصله

صبر کن ان شاءالله که بارداری منم ۴ساله این دفعه که پری شم احتمالا برم آی یو آی 

فقط زیاد فکر نکن بهش من ۶ماه حالم خراب بود بخاطر امیدواری زیاد ادم افسرده میشه بسپار به خدا ان شاءالله که بارداری عزیزم😘

صبر کن ان شاءالله که بارداری منم ۴ساله این دفعه که پری شم احتمالا برم آی یو آی  فقط زیاد فکر ن ...

منم پریود بشم میرم دیگه برای کاشت.کدوم مرکز میری مشکلت چیه؟

منم پریود بشم میرم دیگه برای کاشت.کدوم مرکز میری مشکلت چیه؟

من تبریزم پلی کیستیک و تحرک اسپرم میرم مطب دکتر تسبیحی 

دقیقا اما ظاهرا ایشون فقط بخاطر ترس راضی به سقط نیستن  خدا همه منتظر به مادری رو مادر کنه ان شا ...

چه تضمینی وجود داره که این بنده خدا تو ده سال چندبار دیگه هم حامله بشه و شوهرش هی بگه سقط کن؟ 

هاله خاکستری نیست یه خط خیلی  کمرنگ صورتیه

خب پس انشاا... که بارداری گلم !الان زوده برای رفتن به آزمایشگاه!

وقتی آدمهای  کوچک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم،هم اونهارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو!