2777
2789
عنوان

بی بی چک +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1149 بازدید | 125 پست
پس انشالله ک منم باردار باشم😞من همش سر معدم سنگینه ببخشید خیلی نفخ دارم زیر دلم بخصوص سمت راست خیلی ...

انشالا توکلت به خدا

تیکر تولد یکسالی پرنسس مامانش😍❤️💋. حرفتو ناشناس بزن https://harfeto.timefriend.net/607997559

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پس انشالله ک منم باردار باشم😞من همش سر معدم سنگینه ببخشید خیلی نفخ دارم زیر دلم بخصوص سمت راست خیلی ...

آره علایم بارداریه انشالله که باردارباشی منم خیلی نفخ داشتم شکمم بزرگ شده بود 

بابا چراااکی میگید مثلته مباره میگه بعد نیم ساعت هاله انداخته بعداز۳تا پنج دقیقه هرچی بیاد یا کاذبه ...

نه عزیزم ربطی نداره. اینکه کلا این بی بی چک غلطه ممکنه اما ربطی به زمانش نداره. بی بی چک درست تا قیامتم بیخود مثبت و منفی نمیشه.. 

دختر بده؟؟😏

ن عریزم خانواده شوهرم پسردوستن گفتم پسرباشه راحت شم هی نگن بیار بیار پسربیار

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 
نه عزیزم ربطی نداره. اینکه کلا این بی بی چک غلطه ممکنه اما ربطی به زمانش نداره. بی بی چک درست تا قیا ...

پس انشالاکه مثبت باشه یه شیرینی بخوریم🤗

اخه دکتر به من اینجوری گفت

البته بگما خودمم بی بی چک زدم بعد چنددیقه هاله انداخت ومثبت بود

اهای استارترجووونی شیرینی یادت نره هاااااا

تیکر تولد یکسالی پرنسس مامانش😍❤️💋. حرفتو ناشناس بزن https://harfeto.timefriend.net/607997559
تو عقد باردار شدم هفته پنج احتمالا هیچکس نمی پسنده :( چکار کنم

بارداریا اان انقدر سخت شده که کسی کاری نداره!نمیتونی زودتر عروسی بگیری؟

وقتی آدمهای  کوچک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم،هم اونهارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو!
سلام بچه ها رفتم غربالگری بنظرتون چرا لبش اینجوریه دکترک گفت همه چیش خوبه  ولی یجوریه لبش حس می ...

بذار ۱۸هفته دقیق مشخصه جنسیت..ربطی به اینکه مامانت چجور بود تو حاملگی و اینا نداره...هرچی سونو گفت همونه..

لبشم عادیه