سلام خانما من شیش روز به پریودیم مونده الان دو روز صبج با حالت تهوع بلند میشم امروز بی بی چک زدم تا پنج دقیقه چیزی نشون نداد .بعد نیم ساعت که رفتم بندازمش دیدم اینطوره .به نظرتون کاذبه
سلام بچه ها رفتم غربالگری بنظرتون چرا لبش اینجوریه دکترک گفت همه چیش خوبه ولی یجوریه لبش حس می ...
شایددختره ک اینوگفته
گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒 ( تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
دکتر نرفتم هنو ازمایشم جوابش گفتن شنبه اماده میشه ازمایش وسونو روباهم برم بدم دکتر ولی سونوگفت فک کنم دختره😐
قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم
گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒 ( تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
سلام بچه ها رفتم غربالگری بنظرتون چرا لبش اینجوریه دکترک گفت همه چیش خوبه ولی یجوریه لبش حس می ...
همون احتمالی که بهت دادن از همه درست تره
دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰 https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰 https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
ببین نی نی منم دختره جمجمشو نگا
آره بخدا برا دومی هم یکی دو روز بعد رابطه حالت تهوع گرفتم دیگه فهمیدم باردارم
پس انشالله ک منم باردار باشم😞من همش سر معدم سنگینه ببخشید خیلی نفخ دارم زیر دلم بخصوص سمت راست خیلی تیر میکشه از ظهر امروزم ی کوچولو حالت تهوع دارم زیر دلم سفت میشه بنظرت از علائم بارداریه؟