2777
2789
عنوان

بی بی چک +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1149 بازدید | 125 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه همسرم میگه حداقل ده سال دیگه بچه میخاد ن الان

همسرت اگه ده سال بچه نمیخواد بره وازکتومی کنه. بعد باز کنه. نه که تو حامله بشی بگه سقط کن. خدا شاهده دوست من بعد عروسی ناخواسته باردار شد سقط کرد. الآن یازده ساله که داره میدوئه دنبال بچه. 

نکن این کارو پشیمون میشی. 

الهی که هیچ وقت درگیر ناباروری نشيد. اما من سختیشو کشیدم. آدم روز و شبش میشه گریه. 

اگر بندازیش به این فکر کن خدابه قول ددستمون قهرش بیادودیگه بهتون نده!اتفاقا یه آشناهامون همینطور شد ...

شوخی نیست. قتل یه موجوده. قانونو بیخیال. از وقتی نطفه تشکیل میشه يعنی آغاز حیات یه موجود زنده.

الإسراء

وَلَا تَقْتُلُوا أَوْلَادَكُمْ خَشْيَةَ إِمْلَاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِيَّاكُمْ إِنَّ قَتْلَهُمْ كَانَ خِطْئًا كَبِيرًا

ﻓﺮﺯﻧﺪﺍﻧﺘﺎﻥ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺑﻴﻢ ﺗﻨﮕﺪﺳﺘﻲ ﻧﻜﺸﻴﺪ ; ﻣﺎ ﺑﻪ ﺁﻧﺎﻥ ﻭ ﺷﻤﺎ ﺭﻭﺯﻱ ﻣﻰ  ﺩﻫﻴﻢ ، ﻳﻘﻴﻨﺎً ﻛﺸﺘﻦ ﺁﻧﺎﻥ ﮔﻨﺎﻫﻲ ﺑﺰﺭﮒ ﺍﺳﺖ .(٣١)

الأنعام
قُلْ تَعَالَوْا أَتْلُ مَا حَرَّمَ رَبُّكُمْ عَلَيْكُمْ أَلَّا تُشْرِكُوا بِهِ شَيْئًا وَبِالْوَالِدَيْنِ إِحْسَانًا وَلَا تَقْتُلُوا أَوْلَادَكُم مِّنْ إِمْلَاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُكُمْ وَإِيَّاهُمْ وَلَا تَقْرَبُوا الْفَوَاحِشَ مَا ظَهَرَ مِنْهَا وَمَا بَطَنَ وَلَا تَقْتُلُوا النَّفْسَ الَّتِي حَرَّمَ اللَّهُ إِلَّا بِالْحَقِّ ذَٰلِكُمْ وَصَّاكُم بِهِ لَعَلَّكُمْ تَعْقِلُونَ
ﺑﮕﻮ : ﺑﻴﺎﻳﻴﺪ ﺗﺎ ﺁﻧﭽﻪ ﺭﺍ ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭﺗﺎﻥ ﺑﺮ ﺷﻤﺎ ﺣﺮﺍم ﻛﺮﺩﻩ ﺑﺨﻮﺍﻧﻢ : ﺍﻳﻨﻜﻪ ﭼﻴﺰﻱ ﺭﺍ ﺷﺮﻳﻚ ﺍﻭ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﺪﻫﻴﺪ ، ﻭ ﺑﻪ ﭘﺪﺭ ﻭ ﻣﺎﺩﺭ ﻧﻴﻜﻲ ﻛﻨﻴﺪ ، ﻭ ﻓﺮﺯﻧﺪﺍﻧﺘﺎﻥ ﺭﺍ ﺍﺯ [ ﺗﺮﺱِ ] ﺗﻨﮕﺪﺳﺘﻲ ﻧﻜﺸﻴﺪ ، ﻣﺎ ﺷﻤﺎ ﻭ ﺁﻧﺎﻥ ﺭﺍ ﺭﻭﺯﻱ ﻣﻰ  ﺩﻫﻴﻢ ، ﻭ ﺑﻪ ﻛﺎﺭﻫﺎﻱ ﺯﺷﺖ ﭼﻪ ﺁﺷﻜﺎﺭ ﻭ ﭼﻪ ﭘﻨﻬﺎﻧﺶ ﻧﺰﺩﻳﻚ ﻧﺸﻮﻳﺪ ، ﻭ ﺍﻧﺴﺎﻧﻲ ﺭﺍ ﻛﻪ ﺧﺪﺍ ﻣﺤﺘﺮم ﺷﻤﺮﺩﻩ ﺟﺰ ﺑﻪ ﺣﻖ ﻧﻜﺸﻴﺪ ; ﺧﺪﺍ ﺍﻳﻦ [ ﮔﻮﻧﻪ ] ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﺳﻔﺎﺭﺵ ﻛﺮﺩﻩ ﺗﺎ ﺑﻴﻨﺪﻳﺸﻴﺪ .(١٥١)

اخه من تازه هیجده سالمه چطوری بچه داری کنم؟ کلی کار دیگه قبل اینکه بچه بخام داشتم ک انجام بدم ولی الان همش گریه و ناراحتی از وقتی هم ک حامله شدم یکم حساس شدم و همسرم میگه اخلاقت عوض شده

پس انشالاکه مثبت باشه یه شیرینی بخوریم🤗 اخه دکتر به من اینجوری گفت البته بگما خودمم بی بی چک زدم ...

آره بابا ربطی نداره. اما همون دقیقه هم مثبت بشه باید تکرار بشه. بعدم اصلا شنبه بره آزمایش. 

الهی که قسمت همه بشه. 😘😘😘😘😘

خدا نی نی گلتو حفظ کنه برات عزیزم. 😍 😍 😍 😍 

من چی بگم وقتی میگه نمیخامش

تو چی بگی؟ یعنی چی؟ چه زندگیه که اون میگه کی میخوام کی نمیخوام؟ حواست به ارزش خودت تو زندگی هست؟ مگه تو ماشين جوجه کشی هستی که هر وقت ایشون خواست حامله بشی؟ 

بعدم تو گناهش شریکی. این کم چیزی نیست. 

ببخشید راحت حرف میزنم اما مطمئن باش از سر دلسوزیه. 

تو چی بگی؟ یعنی چی؟ چه زندگیه که اون میگه کی میخوام کی نمیخوام؟ حواست به ارزش خودت تو زندگی هست؟ مگه ...

واقعا نمیتونم تو این شرایط برم باهاش بحث و دعوا کنم ک چرا حرف خودتو میزنی 

اخه من تازه هیجده سالمه چطوری بچه داری کنم؟ کلی کار دیگه قبل اینکه بچه بخام داشتم ک انجام بدم ولی ال ...

عدالت خدا کی قراره نشون داده بشه خدا بهت رحم کرده لطف کرده من دختر خواهر شوهرم ۱۷‌سالشه ی پسر۵ماهه داره خدا بهتنمیداد مثل ماها بخاطر داشتنش گریه میکردی خوب بود خدارو شکر کن و بپذیرش خدا قهرش بگیرهبهت نده بعدا چی یهو فکر سقط نیفته سرت یکی از اشناهامون سقط کرد از فرداش خودش و شوهرش فقط درد و مرض میگیرن مگه میشه خدا ی لطف به این بزرگی بهت بکنه و تو نخوایش بعدشم عزیزم اگه دوست نداشتی باید مراقب میبودی خداروشکر کن و برو با خوشحالی البوم بارداری و .... درست کن واسه خودت

الا بذکر الله تطمئن القلوب  امیدوارتر از قبل قویتر از همیشه پیش میرم به زودی تیکر بارداری میذارم ان شاءالله
تو عقد باردار شدم هفته پنج احتمالا هیچکس نمی پسنده :( چکار کنم

عزیزم یکی از نزدیک هامون عین شما شد مراسم رو زودتر گرفت بچه رو نگه داشت اینقدر الان پسرش عزیز که روزی هزار بار خدارو شکر میکنه .. اگه امکانش هست زود برو سر خونه زندگی 

آره بابا ربطی نداره. اما همون دقیقه هم مثبت بشه باید تکرار بشه. بعدم اصلا شنبه بره آزمایش.  ال ...

ممنونم عزیزم

ایشالاکه درست باشه

تیکر تولد یکسالی پرنسس مامانش😍❤️💋. حرفتو ناشناس بزن https://harfeto.timefriend.net/607997559
عدالت خدا کی قراره نشون داده بشه خدا بهت رحم کرده لطف کرده من دختر خواهر شوهرم ۱۷‌سالشه ی پسر۵ماهه د ...

فک کنم انقد الان حال روحیم خراب شده ک هم میترسم بندازم و هم میدونم ک همسرم واقعا نمیذاره نگهش دارم ای خدا :(