خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤
منم ۴ هفته و ۶ روزمه .از روی زودب زود گرسنه شدنم شک کردم بیبی گزاشتم .زور چند پری از عدد بتات چند بود
ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
من چون خیلی حالم بد بود و تا ماه پنجم با سرم و آمپول و روزی چند تا قاشق غذا زنده بودم این تجربه رو ندارم. هنوزم برای رفع تهوع و درد معده کلی دارو میخورم. اما بعدش چرا یه وقتایی گشنم میشد که قبلا هیچ وقت تو اون ساعت چیزی نمیخوردم.
ایما توهمه ، الان بچه اصلا اونقدر نیاز تغذیه ای نداره که شما بخوای به خاطرش گرسنه بشی قدمش مبارک
ربطی به نیاز تغذیه ای جنین نداره هورمونهای بارداری و افزایش خون بدن باعث میشه بیشتر گرسنه بشی علوه بر اینکه بعضیا اسید معده شون هم زیاد میشه و باعث میشه زود به زود گرسنه بشن مثل خودم