2777
2789
عنوان

شیر خشک

235 بازدید | 23 پست

بچه ها من ارتروز دارم بچه دومیم رو می خوام شیر خشکی کنم به نظرتون درسته؟ خودم از یبوستی که شیر خشک می یاره می ترسم...و البته این که باعث دیابت بزرگسالی می شه..اما واقعا با وجود بچه اولمم و دست تنها بودنم وقتشم ندارم

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

جای شیر مادر رو نمیگیره

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه از لحاظ علمی ثابت شده..

نبعش میگید بریم بخونم

آخه فوق تخصص گوارش به من گفت شیر خشک هیچ مشکلی نداره بده دختر منم خورد یکبارم دچار یبوست نشد

خواهرمم با شیر خشک بزرگ شده دیابت نگرفته

اللن مادرشوهرم دیابت داره اون زمان ک شیر خشک نخورده

داییم تو خونه مرحوم شد و دختر داییم شیرش خشک شد

با شیر گاو یا بز بچشو بزرگ کرد. . .

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
نبعش میگید بریم بخونمآخه فوق تخصص گوارش به من گفت شیر خشک هیچ مشکلی نداره بده دختر منم خورد یکبارم د ...

یکی از اقوام ما تو مرکز بهداشت کار می کنه...اون اینو بهم گفت. اما یبوست تجربه خودم بود که شیر خشک کمکی به بچم می دادم...با شیر خودم هر روز ۶ بار دفع داشت ولی شیر خشک که دادم یبس شد...البته نان می دادم دکتر رفتم ببلاک نوشت براش بهتر شد

نبعش میگید بریم بخونمآخه فوق تخصص گوارش به من گفت شیر خشک هیچ مشکلی نداره بده دختر منم خورد یکبارم د ...

می گفت مثلا یک پیمانه در روز بده...ولی خوب بچه من وزن نگرفته بود بردم دکتر گفت هر دو ساعت یه پیمانه بده..منم می دادم چون شیرم کم بود

اولا اولویت با شیر مادره ولی اگه بنا به شرایطی نشد مادر شیر بده شیر خشک خوبه و هیچ عارضه ی بدی نداره.حرف کسی رو گوش نکن.این حرفا زیاده که میگن شیر خشک اینطوره اونطوره بچه اینطوری میشه اونطوری میشه.

من علم و تجربه بچه داری ندارم

ولی مادرم بخاطر فوت داییم شیرش خشک بودن به من کامل شیرخشک داد

منم خداروشکر سالم و سرپام

بعلاوه شیر خشک های اونموقع با الان قابل مقایسه نیست

ولی وسواس داری با دکتر تغذیه مشورت کن

عزیزم شرایط رو نمیدونم واقعا برای شما چجوریه ولی بچه اولت پنج سالشه دیگه خودش یه جور کمکه میشه بهش مسئولیت داد من بچه اولم ۳ سالشه باردارم

مشاور رایگان ۱۴۸۰  آرامش گرفتن ۱۶۴۰ حرم امام حسین این نیز بگذرد

شیر خشک از این لحاظ که خودت مریض نشی و استخون درد نگیری خوبه ولی خیلی سخت گیر میاد دیگه مثل قبل نیست اگه هم شروع کنی دیگه بچه کم کم شیر خودتو پس میزنه . ولی خب شوهر من که گفت هزینه شیرخشک کمتر از دندون پزشکیه . چون سر دخترم کلی دندونام خراب شد و خرجشون شد

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی