2821
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 31 پست
فرداش باز تست کردی؟خط انداخت دوباره؟

آره گلم تست زدم هاله انداخت. جالبه همون اولشم مینداخت. ولی نبودم. حالا شاید شما باردار باشی دو روز دیگه بی بی بزن اگه پررنگتر شد برو آز بده

مواظبِ حرف هایتان باشید، حرف ها گاهی از زباله های هسته ای هم خطر ناک ترند، بعضی هایشان را در هیچ جایِ این کره خاکی نمی توان چال کرد...
عزیزم بیبی چک مدیکور خطا زیاد داره..یه بیبی چک دیگه رو امتحان کن..انشالله همونی که دوس داری پیش میاد ...

شنیدم خطا داره اما همین گیرم اومد شنبه یه مدل دیگه میخرم

آخه دیروزم همین خطو داشت اما کمرنگ تر بود نمیدونم والا گیج شدم

خدایا شکرت بابت فندق کوچولویی که تو دلم گذاشتی کمک کن صدای قلب کوچولوشم بشنوم خیالم راحت شه....خدایا دل همه منتظرارو با یه فندق مثل فندق تودلم شاد کن مرسی بابت همه چی خیلی دوست دارم😙😙😙😍😍😍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یعنی به این نازکی؟دیروزم نازک بود و کمرنگ تر کاش برای منم مثبت باشه

خب عزیزم اولا پشت سر هم زدی باید لااقل 5 روز فاصله مینداختی 

شما یک هفته بعد بزن پررنگ شده بعد برو آزمایش 

الانم آزمایش بری بتات شاید زیر 100 باشه و هی بگن تکرار کن دستت کبود میشه 

تو که بارداری اصلا هم کاذب نیس برای منم اینجوری بود فقط من صبر داشتم شما نداری 😁

🎀اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🎀 خدایا هیچی فقط دوتا سقط داشتم.... راضیم به رضای خودت خدای مهربونم توکل به خودت (مرداد98) 🎀2 سال از نوشته سبز رنگم میگذره خدای مهربونم خدای بزرگ کاش اونموقع ها که گله میکردم از رحمتت و عظمتت ناامید نمی‌شدم ولی شکرت که سریع به خودم اومدم و همیشه شکرگذار حکمتت بودم و تمام تلاشمو کردم  همه راه هارو رفتم و دیگه باقی کارو سپردم بخودت فقط خودت گفتم خدایا من همه کار کردم دیگه خودت هرچی صلاح میدونی همون بشه هرچیییی خودت میخوای خدای خوبم من دیگه همه جوره تلاش کردم حالا منتظرم ببینم تو چی میگی... میدونی تو بهم چی گفتی؟ گفتی بنده من حالا که سپردی بهم خوشحالت میکنم.... آره خدای مهربون خوشحالم کردی نتیجه زحمات و تلاشم و همه حسرت های تو دلمو و همه همه همه رو دادی بهم آخه من گفته بودم هرچی خودت بخوای تو هم واسم خوبشو خواستی میدونستم خدای من بهترین صلاح رو برام میخواد. ثابت شد دیگه از این ببعد میگم خدایا تو برای زندگیم هرچی صلاح هس بخواه هرچی خیر و صلاحه برام بخواه خدای خوبم راضیم به خواسته خودت که بهترین ها رو برای بنده هات میخوای.(فروردین 1400) درنهایت بازم تا آخر عمر توکل بخودت و امید به خودت... خدایا شکرت دوستت داریم.... 
خب عزیزم اولا پشت سر هم زدی باید لااقل 5 روز فاصله مینداختی  شما یک هفته بعد بزن پررنگ شده بعد ...

مشکل اینه من یه سقط هفته های پایین داشتم میخوام قبل اینکه بخواد اتفاقی بیفته برم شیافت بگیرم نزارن بیفته

خداکنه همینجوری باشه و باردار باشم خیلی دعام کن😔

خدایا شکرت بابت فندق کوچولویی که تو دلم گذاشتی کمک کن صدای قلب کوچولوشم بشنوم خیالم راحت شه....خدایا دل همه منتظرارو با یه فندق مثل فندق تودلم شاد کن مرسی بابت همه چی خیلی دوست دارم😙😙😙😍😍😍
شنیدم خطا داره اما همین گیرم اومد شنبه یه مدل دیگه میخرم آخه دیروزم همین خطو داشت اما کمرنگ تر بود ...

من ماهِ قبلِ بارداریم بیبی چک مدیکور زدم اونم نه یکی ۶تا همشونم مثبت بود..درصورتی که ن دارو مصرف کرده بودم و نه کیست داشتم..

با دکترم مشورت کردم.ک گفت جنس ایرانی بهتر از این توقع نمیره ازش..

بلاخره هرچیزی خوب و بد داره..انشالله واسه شما اشتباه نبوده باشه

🧡

اونای که میگن خطا داره خودشون بارداری شیمیایی چیزی بودن وگرنه بیبی چک هیچوقت برای من هاله نداشت هیچوقت الکی هاله صورتی نمیندازه درجا 

اگه درجا هاله صورتی انداخته حامله ای مبارکت باشه 

اونای که میگن الکیه کاذب چون بارداری شیمایی یا باردار بودن سقط کردن خودشون نمیدونن ولی بیبی چک هاله میندازه میگن الکیه 😁در صورتیکه بیبی چک الکی هاله نمیندازه 

🎀اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🎀 خدایا هیچی فقط دوتا سقط داشتم.... راضیم به رضای خودت خدای مهربونم توکل به خودت (مرداد98) 🎀2 سال از نوشته سبز رنگم میگذره خدای مهربونم خدای بزرگ کاش اونموقع ها که گله میکردم از رحمتت و عظمتت ناامید نمی‌شدم ولی شکرت که سریع به خودم اومدم و همیشه شکرگذار حکمتت بودم و تمام تلاشمو کردم  همه راه هارو رفتم و دیگه باقی کارو سپردم بخودت فقط خودت گفتم خدایا من همه کار کردم دیگه خودت هرچی صلاح میدونی همون بشه هرچیییی خودت میخوای خدای خوبم من دیگه همه جوره تلاش کردم حالا منتظرم ببینم تو چی میگی... میدونی تو بهم چی گفتی؟ گفتی بنده من حالا که سپردی بهم خوشحالت میکنم.... آره خدای مهربون خوشحالم کردی نتیجه زحمات و تلاشم و همه حسرت های تو دلمو و همه همه همه رو دادی بهم آخه من گفته بودم هرچی خودت بخوای تو هم واسم خوبشو خواستی میدونستم خدای من بهترین صلاح رو برام میخواد. ثابت شد دیگه از این ببعد میگم خدایا تو برای زندگیم هرچی صلاح هس بخواه هرچی خیر و صلاحه برام بخواه خدای خوبم راضیم به خواسته خودت که بهترین ها رو برای بنده هات میخوای.(فروردین 1400) درنهایت بازم تا آخر عمر توکل بخودت و امید به خودت... خدایا شکرت دوستت داریم.... 
آره گلم تست زدم هاله انداخت. جالبه همون اولشم مینداخت. ولی نبودم. حالا شاید شما باردار باشی دو روز د ...

منم شک دارم برخلاف ماه های دیگه اصلا درد س ندارم میگن زنای باردار درد س دارن

دعا کن واسم که باردار باشم

خدا دل همه منتظرا رو شاد کنه من و شماهم همینطور

اونای که میگن خطا داره خودشون بارداری شیمیایی چیزی بودن وگرنه بیبی چک هیچوقت برای من هاله نداشت هیچو ...

آره منم سقط قبلی با مدیکور فهمیدم باردارم ولی همون اول سقط شد

ولی نمیدونم چرا میگن خطا داره خیلیا خط داشته باردار نبودن عجیبه واقعا

مشکل اینه من یه سقط هفته های پایین داشتم میخوام قبل اینکه بخواد اتفاقی بیفته برم شیافت بگیرم نزارن ب ...

انشالله عزیزم برات صلوات فرستادم هستی مطمعن باش 

منم سقط داشتم تو 6 هفته 

مثل شما انقد زود بیبی چک گذاشتم که بقیه میگفتن منفیه آزمایشم هم منفی شد ولی بعد 20 روز صبر کردن همه چی مثبت شد 😁 هم بیبی هم آزمایش اونم ده هزار شد 

بعد زود رفتم دکتر شیاف و قرص آسپرین داد 

سونو هم رفتم معلوم نبود هیچی 

شنبه میرم انشاءالله شما هم برای من دعا کنید صدای قلبشو بشنوم و سالم باشه انشاءالله همچنین برای شما 

منم مثل خودتم ولی شنبه بی بی میزارم

تاحالا بی بی نذاشتی؟ایشااله که دوتامون بارداریم

منم شک دارم برخلاف ماه های دیگه اصلا درد س ندارم میگن زنای باردار درد س دارن دعا کن واسم که باردار ...

ایشالا ک بارداری عزیزم. خواهرِ من بدونه هیچ علائمی باردار شد. ایشالا ک یه نی نیِ سالم و خوشگل تو دِلِت داری ❤

مواظبِ حرف هایتان باشید، حرف ها گاهی از زباله های هسته ای هم خطر ناک ترند، بعضی هایشان را در هیچ جایِ این کره خاکی نمی توان چال کرد...
انشالله عزیزم برات صلوات فرستادم هستی مطمعن باش  منم سقط داشتم تو 6 هفته  مثل شما انقد ز ...

ایشااله که صدای قلبشو میشنوی و نه ماه دیگه صحیح و سالم بغلش میکنی عزیزم

برای منم خیلی دعا کن صبح اشتباه کردم به مادرم گفتم خیلی ذوق کرد فقط اون میدونه

دل خودم مهم نیست نمیخوام دل مادرم بشکنه😔همش به خودم میگم چرابهش گفتم وامیدوارش کردم 

به اميدخدا هستي صبح يه دونه ديگه بزار اگه بازم سريع  هاله انداخت شك نكن كه بارداري همون موقع كه ...

صبح خیلی نور کم بود گوشیم همش تار عکس میگرفت برای همین نتونستم 

ایشااله که صدای قلبشو میشنوی و نه ماه دیگه صحیح و سالم بغلش میکنی عزیزم برای منم خیلی دعا کن صبح اش ...

نه عزیزم مال منم از این کمتر بود زود زنگ زدم گفتم تازه به شوهرمم گفتم بعد دکتر کلی ناامیدم کرد همه گفتن منفیه با خودم به درک همون الکی خوشحال شدم اشکال نداره 

ولی بعدش که پررررززنگ شد دوس داشتم چشم همه رو بیارم 😂😂چشم دکترمو دوستامو 

بعد اینجا هم گذاشتم هیچکی نیومد هیچی نگفت ولی خداروشکر باردارم 

من مطمعنم شما هم بارداری عزیزم به حرف هیچکس گوش نده مراقب خودت هم باش 

راستی چند ماه بعد سقط اقدام کردی 

من فاصله ندادم زود اقدام کردم 

نه عزیزم مال منم از این کمتر بود زود زنگ زدم گفتم تازه به شوهرمم گفتم بعد دکتر کلی ناامیدم کرد همه گ ...

خدا به منم کمک کنه برم به مادرم خبر بدم اگه بدنی بی بی چکو دیده بود چه ذوقی داشت بهش فک میکنم دلم کباب میشه اگه منفی بشه

ازدیشب میگفت خواب دیدم مطمئنم بارااری صبح فوری بهش گفتم اما نباید میگفتم همش بغضم میگیره

خداروشکر عزیزم ایشااله که بارداری خوب و راحتی داشته باشی و صدای زیبای قلبشو بشنوی

منشش ماه بعدش شروع کردم آخه اونم ناخواسته بود با جلوگیری طبیعی باردار شدم

اما اینو الان شش ماهه میخوام ماه ششم هستم خیلی اوضاع رحم و تخمدانم عالیه دکترم تعجب میکنه نمیشه

حالا این ماه آخر شب دوازده سیکلم تخمک گذاری کردم و سونو دادم رحمم سه لایه بود و تو بهترین شرایط بود تازه یه فولی22هم مونده بود دکتر گفت شاید اونم تا24ساعت خودش آزاد شه

دکتر گفت خیلی اوضات عالیه این ماه حتما میشی

خودم بهش پیشنهاد عکس رنگی دادم این ماه نشه میخوام بگیرم آخه نه من مشکل دارم نه شوشو اما بی دلیل نمیشه

تازه از دردشم میترسم😔

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792