2777
2789
عنوان

بی بی چک

469 بازدید | 31 پست

این بی بی به نظرتون مثبته؟

از دوسه دقیقه بعد تست هاله افتاد بعد کم کم صورتی و نازک بود البته برای صبح بوده خشک شده بنفش شده

نمیدونم چرا نازکه خطش 

دیروزم گذاشتم باز خط بود اما از این کمرنگ تر و همینجوری نازک به نظرتون باردارم؟

هنوز سه روز به موعدم مونده 25 دوره هستم

خدایا شکرت بابت فندق کوچولویی که تو دلم گذاشتی کمک کن صدای قلب کوچولوشم بشنوم خیالم راحت شه....خدایا دل همه منتظرارو با یه فندق مثل فندق تودلم شاد کن مرسی بابت همه چی خیلی دوست دارم😙😙😙😍😍😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خدایا شکرت بابت فندق کوچولویی که تو دلم گذاشتی کمک کن صدای قلب کوچولوشم بشنوم خیالم راحت شه....خدایا دل همه منتظرارو با یه فندق مثل فندق تودلم شاد کن مرسی بابت همه چی خیلی دوست دارم😙😙😙😍😍😍

واسه من ماه پیش همون اول خط نازک صورتی افتاد ولی نبودم 😔 ایشالا ک شما حامله باشی ❤

مواظبِ حرف هایتان باشید، حرف ها گاهی از زباله های هسته ای هم خطر ناک ترند، بعضی هایشان را در هیچ جایِ این کره خاکی نمی توان چال کرد...

عکس گذاشتم خودم شک دارم خطش نازکه

واسه من ماه پیش همون اول خط نازک صورتی افتاد ولی نبودم 😔 ایشالا ک شما حامله باشی ❤

فرداش باز تست کردی؟خط انداخت دوباره؟

اره عزیزم بارداری مال من از این کمتر بود بعد 10 روز زدم اینجوری شد یکم پررنگ تر و دوباره بعد 10 روز دیگه زدم قشنگ خط پهن پررنگ شد 

شما بذار بعد 10 روز بزن پررنگ که شد برو آزمایش من همینکارو کردم پررنگ که شد رفتم آزمایش بتا بالا بود 

ولی اینجوری بتا پایینه خب کمرنگه 

🎀اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🎀 خدایا هیچی فقط دوتا سقط داشتم.... راضیم به رضای خودت خدای مهربونم توکل به خودت (مرداد98) 🎀2 سال از نوشته سبز رنگم میگذره خدای مهربونم خدای بزرگ کاش اونموقع ها که گله میکردم از رحمتت و عظمتت ناامید نمی‌شدم ولی شکرت که سریع به خودم اومدم و همیشه شکرگذار حکمتت بودم و تمام تلاشمو کردم  همه راه هارو رفتم و دیگه باقی کارو سپردم بخودت فقط خودت گفتم خدایا من همه کار کردم دیگه خودت هرچی صلاح میدونی همون بشه هرچیییی خودت میخوای خدای خوبم من دیگه همه جوره تلاش کردم حالا منتظرم ببینم تو چی میگی... میدونی تو بهم چی گفتی؟ گفتی بنده من حالا که سپردی بهم خوشحالت میکنم.... آره خدای مهربون خوشحالم کردی نتیجه زحمات و تلاشم و همه حسرت های تو دلمو و همه همه همه رو دادی بهم آخه من گفته بودم هرچی خودت بخوای تو هم واسم خوبشو خواستی میدونستم خدای من بهترین صلاح رو برام میخواد. ثابت شد دیگه از این ببعد میگم خدایا تو برای زندگیم هرچی صلاح هس بخواه هرچی خیر و صلاحه برام بخواه خدای خوبم راضیم به خواسته خودت که بهترین ها رو برای بنده هات میخوای.(فروردین 1400) درنهایت بازم تا آخر عمر توکل بخودت و امید به خودت... خدایا شکرت دوستت داریم.... 
اره عزیزم بارداری مال من از این کمتر بود بعد 10 روز زدم اینجوری شد یکم پررنگ تر و دوباره بعد 10 روز ...

یعنی به این نازکی؟دیروزم نازک بود و کمرنگ تر

کاش برای منم مثبت باشه