2821
2789
عنوان

دعام کنید😭😭😭

144 بازدید | 13 پست

من دارم میرم مشهد اما با یه دل خون دیگه خستم بریدم از اینکه نتونستم ازدواج کنم ۲۹ سالمه هر روز رو به امید روز بعد هرسال رو به امید سال بعد سپری کردم خسته شدم از بس هرکه رسید بهم طعنه زد خسته شدم از اینکه باید برای یه بچه ۱۲ ساله توضیح بدم من ۳۵ سالم نیست ۲۹ سالم خسته شدم از بس دلم رو سوزوندن  خسته شدم از این که در جوابشون خندیدم از این که هر روز و هرسالم رو به امید معجزه سر کردم هیچ وقت نفهمیدم معجزه برای من رو سیاه نیست دلم خون از این که به خاطر یه خط قرمز خواستگارم رو رد کردم به امید این که قاطع برگرده ولی هیچ وقت بر نگشت  من میترسم از این که برم حرم دست خالی برگردم تو رو خدا دعا کنید اگر قرار دست خالی برگردم هیچ وقت نیام همونجا بمیرم من تو این روزا به خاطر آقا امام رضا فقط نفس کشیدم اگر دست خالی بیام میمیرم

حال من خوب است اما تو باور نکن!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انشالله حاجت روا عزیزم.. خاستگار داری ک خداروشکر.. سخت میگیری؟ 

نه اصلا فقط دوست دارم هم کفو خودم باشه همین تو معیار ازدواج من پول ثروت شغل اصلا ملاک نیست

وا من ۲۹‌سالگی ازدواج کردم  شما چرا انقد ناراحتی الان از کی به امید ازدواج سال هارو سپری کردی& ...

تو شهر من این سن خیلیه این که هرکس میاد فکر میکنه ایراد داری این که نخوای سرشون کلاه بزاری با وجود این که موقعیت خوب اجتماعی و خانوادگی دارم

تو شهر من این سن خیلیه این که هرکس میاد فکر میکنه ایراد داری این که نخوای سرشون کلاه بزاری با وجود ا ...

قسمت ادم هر چی باشه همون‌میشه غصه نخور 

لطفا لایک نکنیدباتشکر از شعور بالای شما  و ریپلای کردن‌ بخاطر نظر مخالف مساوی با بیشعوری صددرصد شماست.
از قدیم گفتن دیگه خواستگار تا یه مدت در خونه رو میزنه بعد یه مدت دیگه کسی نمیاد..اشتباه دخترا اینه ب ...

میدونی من هیچ وقت سخت نگرفتم برای این یکی هم ترسیدم ترسیدم تفریحی سیگار کشیدن قلیون کشیدن بشه عادت بشه یه بهونه برای این که بخواد شب تا صبحش رو با رفیق بگذرونه ترسیدم همین دورهمیاش با دوستاش تو یه شب به خاطر همون همیشگی بشه

الان تو راه مشهدم تو قطار با یه حال بد دلم  داره بهونه اونی رو میگیره که دوستش دارم لعنت به من لعنت به این تصمیم گیری عجولانه من لعنتی لج کردم کاش برگرده کاش وقتی بر میگرده زنگ بزنه یا امام رضا دوستش دارم

هرچند با اون رفتاری و برخوردی که بعد از دو ماه ازش دیدم بعیده مگر این که معجزه امام رضا باشه اومد سرکارم به خاطر یه اجبار ولی مثل ارباب رجوع انگار نمی شناخت خدا یه فرصت بده

2828
2791
2779
2792