سلام بچها دعای معراج واسه بخت گشایی و پسر دار شدن خیلی خوبه زیارت عاشورا و سوره یس و دعای توسل ....من به شخصه دیدم کسایی که چهل روز ختم گرفتن و به حاجتشون رسیدن....دعای سریع الاجابه هم خیلی خوبه 40 روز بخونیدتو مفاتیح نوشته...ختم بسم لله هم شنیدم عالیه و حاجت میده...ختم یا علی رو تو 14 روز بگیرید به روز 14 نکشیده خدا حاجتتونو میده....نیت کنید و 14 روز به چهارده معصوم (هرروز یک معصوم ) روزی 1000صلوات بفرستید و روز چهاردهمکه برای امام زمان هست رو نفرستید تسبیحتون رو روبه قبله اویزان کنید وقتی به حاجتتون رسیدید 1000تارو بفرستید...به حضرت ابوالفضل توسل کنید خیلی سریع حاجت میده....شاید باورتون نشه ولی دایی من بچه کا بوده مرده بوده و تو بیمارستان تسلیت گفته بودن به مادر بزرگم ....میخاستن ببرنش سرد خونه مادر بزرگ منم نذاشته و کلی گریه کرده و حضرت عباس رو صدا کرده ....دکترا هم میومدن میخندیدن بهش و مسخرش میکردن تا اینکه دایی من بهوش اومده و گفته تو خواب یه اقایی رو دیدم دستش رو کشید رو سرم و منم بیدار شدم...اینو گفتم که بدونید حضرت ابولفضل خیلی خیلی زود حاجت میده حتی امام زمان هم گفته به ایشون توسل کنید....التماس دعا🙏