2777
2789
عنوان

حاجت روایی

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 56 پست
اره چهل روز خوندم  هرشب بعد دیگه عادت کرده بودم بعد چهل روزم خوندم هرشب.خداروشکر ایشالا خدا ح ...

انشالله حاجت روا بشی....به امام حسین توسل کن حتما حاجتتو میده

کم رنگ ترین جوهر از پررنگ ترین حافظه ماندگار تر است ✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله خدا زودتر حاجتتو بده ....منم خیلی ناراحت بودم که چرا خدا حاجتمو نمیده ولی الان خدارو شکر میک ...

اخه این حاجت من بزای شفای ی بیماره 

اینجور مواقع من صلاح و حکمت نمی فهمم 

فقط معجزه میخوام 

اگه مغحزه نکنه قهر میکنم 😔😢😢😢😔😔

با خانم مقدم صحبت کن واسطه ازدواجه من زنگ زدم گفت فقط تهران

کم و بیش خواستگار دارم وضع مالی خوب دارن،همشون بد قیافه اند

چون خودم ظاهرم خوبه بدم میاد باپسر زشت ازدواج کنم.

بعد این همه منتظربودن با یکی توکلاس کامپیوتر اشناشدم دقیقا چیزی بود ک دلم میخواست. منتها میگه منو تو دوست ساده ایم. روم هیچ حساب دیگه ای نکن

منم گفتم باشه😞 ولی شدیدا دلم اونو میخواد

تاحالام ختم قران اینا نخوندم. میترسم بخونم بهش برسم خوشبخت نشم

❤️

اخه این حاجت من بزای شفای ی بیماره  اینجور مواقع من صلاح و حکمت نمی فهمم  فقط معجزه میخو ...

انشالله خدا شفای همه مریض هارو بده و مریض شما هم خوب بشن زودتر....من دعا دارم برای شفای بیمار کتاب دارو خانه معنوی هستش خیلی چیزای جالبی نوشته من یبار دندونم درد میکرد یه دعایی بود خوندم اروم شدش کتاب شگفتی های عدد هفت هم هست اگه تونستی بزن گوگل نگاه کن اگه میشد کتابو میدادم خودت میخوندی ینفر بود اون دعاهارو خوند شفا گرفت خدارو شکر

انشالله حاجت روا بشی....به امام حسین توسل کن حتما حاجتتو میده

دوست عزیز گفتی امام حسین من یاد یچیزی افتادم

تاحالا ازامام حسین چیزی نخواسته بودم

امسال شب تولدشون ازش خواستم یکیو بیاره توزندگیم که به دلم بشینه فرداش با همکلاسیم آشناشدم. اسمشم حسینه. ولی همونجور که گفتم قصدش دوستیه آینده داری نیست و کم همو میبینیم.

نمیدونم برای رسیدن بهش چیزی بخونم یا نه

ازیه لحاظ میگم خدا بخواد خودش میرسونه منو

از یه لحاظ میگم شاید دعاکنم به خواسته دلم برسم خدامنتظرمه بهش متوسل شم

خیلی روزای سختی رو میگذرونم. همش بی تکلیفی

❤️

انشالله خدا شفای همه مریض هارو بده و مریض شما هم خوب بشن زودتر.... من دعا دارم برای شفای بیمار کتاب ...

اسم کتاب بزنم بالا میاره فروشگاه دانلوذ کنم؟

مرسی عزیزم از توضیحت 

ببینم گیرش میارم

دوست عزیز گفتی امام حسین من یاد یچیزی افتادم تاحالا ازامام حسین چیزی نخواسته بودم امسال شب تولدشون ...

بنظرم چون گفته دوست ساده ایم مرد زندگی نمیتونه باشه پسری که قصدش ازدواج و خوشبخت کردن توعه از حرفاش مشخص میشه من خیلی زندگی هارو دیدم اول عاشق سینه چاک بودن ولی بعدش جدا شدن حالا بین شما چیز جدی نیست ولی سعی کن زیاد وابسته و عاشقش نشی به قران متوسل شو بگو خدا برات یه پسر خوشگل و خوش اخلاق بفرسته میدونی ابجی کسی که قیافه داره ولی اخلاق نداره نمیشه تحملش کرد باور کن راس میگم ولی کسایی هستن قیافه ندارن ولی اخلاقشون 20 و عاشق زنشون هستن و بهترین زندگی رو هم دارن همه چیز قیافه نیست سعی کن ملاکت رو بیشتر اخلاق قرار بدی....انشالله خدا یه همسر خوب نصیبت کنه همونی که خودت میخوای❤

اسم کتاب بزنم بالا میاره فروشگاه دانلوذ کنم؟ مرسی عزیزم از توضیحت  ببینم گیرش میارم

اره میاره بنویس پی دی اف کتاب دارو خانه معنوی 

و پی دی اف کتاب شگفتی های عدد 7

ممنونم دوست خوبم،انشالله حاجت روا باشین من برای حاجتم انواع ختم ها و دعا رو خونده ولی متاسفانه هنوز ...

نماز جعفر طیار بخون 

بنظرم چون گفته دوست ساده ایم مرد زندگی نمیتونه باشه پسری که قصدش ازدواج و خوشبخت کردن توعه از حرفاش ...

قربونت مرسی عزیزم❤❤

بخدا میدونم اخلاق مهم ترین شرط زندگیه ولی چه کنم ادم بدقیافه میبینم حتی حاضرنیستم باهاش دوکلام حرف بزنم چه برسه ب ازدواج باهاش فکرکنم.

اینم اولش عاشق سینه چاک بود حالا یه مدته این حرفارو میزنه میگه نمیخوام وابسته شی بعدرفتنم ضربه بخوری

درک نمیکنم رفتاراشو، به قول خودت مرد زندگی نیستن اینطوریا. مرسی از حرفات.  حتما سعی میکنم قران بخونم و ازخدا کمک بگیرم.

به دلم افتاده ختم یس بخونم

❤️

ن بابا این چ حرفیه،18

من الان ۲۳ سالمه ، دقیقن تویه همین سن بودم یعنی از ۱۶ و ۱۷ تا ۱۸ یه سری حاجت داشتم چله میبستم هی تموم میشد ولی حاجت نمیگرفتم شروع میکردم ، من یاسین میخوندم ، حاجتام نشد، ولی یه چییییییییییزاییی در قبالش برام اتفاق افتاد ، که همش با خودم میگم این به خاطر همون یاسین هایی بود که میخوندمو حاجت نمیگرفتم، همش خداروشکر میکنم که نشده ، یه وقت هایی واقعا صلاح نیست مثلا خودم سه یا چهار ماه پیش چله زیارت عاشورا گرفتم ولی خب باردار نشدم ، مشکلی هم ندارم ولی خب خداروشکر که اون ماه نشدم ، چون اگه میشدم این ماه تصادف کردیم ، حتما بچم یا آسیب میدید یا از بین میرفت ، ان شاءالله حاجت روا شی گلم