2777
2789
عنوان

حاجت روایی

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 56 پست

امشب دلم خیلی گرفته خیلی غمگینم خیلی گریه کردم 

سر نماز به خدا گفتم دیگه وقتشه حاجت منو بدع خاهش میکننم خدای خوب و مهربون یکبار دیگه در حقم لطف کن کمکم کن قول میدم دیگه هیچی ازت نخوام این یکبارو تادیرنشده برام معجزه کن 

همه ی ختم ها هم ک گفتی خوندم این یک سال فعلا معجزه نشده 

دعاکنیدبرام از ته دل دوستای خوب

من شش ماه زیارت عاشورا خوندم اصلا انگار ن انگار

صلاحت نبوده ، من یه سری همش یاسین خوندم اون حاجتم نشد ولی هزاربرابر بهترش شد، همش میگم خدایا شکرت اون حاجتم نشد ولی به جاش یه چیزای خیلی بهتر شد😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

امشب دلم خیلی گرفته خیلی غمگینم خیلی گریه کردم  سر نماز به خدا گفتم دیگه وقتشه حاجت منو بدع خا ...

عزیزم ان شاءالله خدا حاجتت رو به زودی نیدی برات صلوات میفرستم

میشه واسم یه صلوات بفرستین😘😘😘
من شش ماه زیارت عاشورا خوندم اصلا انگار ن انگار

هرروز خوندی؟ شما باید نیت میکردی چهل روز به نیت اینکه خدا حاجتتو بده من واقعا دیدم که زیارت عاشورا حاجت میده یکی از دوستای بابام 13 سال بچه دار نمیشدن هر دکتری رفته بودن گفته بودن بچه دار نمیشید بابای منم ب دوستش گف زیارت عاشورا بخون...اونم خوند و الانم بچه دارن

کم رنگ ترین جوهر از پررنگ ترین حافظه ماندگار تر است ✨
ختم یا علی چطوریه؟ و دعای معراج ؟ 

بزن تو گوگل دعای معراج دوتا میاد ولی دعای معراج اصلی اولش اینجوریه یا سید یا صمد یا سند 

هرروز خوندی؟ شما باید نیت میکردی چهل روز به نیت اینکه خدا حاجتتو بده من واقعا دیدم که زیارت عاشورا ح ...

اره چهل روز خوندم 

هرشب

بعد دیگه عادت کرده بودم بعد چهل روزم خوندم هرشب.خداروشکر ایشالا خدا حاجت همرو بده

خدایا شبیه بادکنکی شده ام از بغضایی که به اجبار فرو داده ام ،التماست میکنم ....فقط یک سوزن... تکه تکه شدنم با خودم.......😔😔
امشب دلم خیلی گرفته خیلی غمگینم خیلی گریه کردم  سر نماز به خدا گفتم دیگه وقتشه حاجت منو بدع خا ...

انشالله خدا زودتر حاجتتو بده ....منم خیلی ناراحت بودم که چرا خدا حاجتمو نمیده ولی الان خدارو شکر میکنم که نشد اگه اون دعام براورده میشد شاید الان خوشبخت نبودم .....شاید به صلاحته تو که نمیدونی قراره اینده چی بشه  

صلاحت نبوده ، من یه سری همش یاسین خوندم اون حاجتم نشد ولی هزاربرابر بهترش شد، همش میگم خدایا شکرت او ...

خسته شدم از این صلاح و مصلحت هاهر چیزی ک میخام میگن صلاح نیس صلاح نیس موندم چطور صلاح بقیع هس ولی برا من نیس

خدایا شبیه بادکنکی شده ام از بغضایی که به اجبار فرو داده ام ،التماست میکنم ....فقط یک سوزن... تکه تکه شدنم با خودم.......😔😔
من معراج زمان مدرسه میخوندم ده سال پیش امتحان نهایی داشتم، قبل امتحان میخوندم عالی میشدم امسال برای ...

از کدوم شهری ؟