hanyy مدیر عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 473 عنوان اگه بچه خوشگل میخای یا بچت خوشگله بیا | مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 68 پست سلام بچه ها.شما وقتی باردار بودین چی میخوردین بچتون خوشگل و آروم بشه؟؟من شنیدم گلابی عااالیهه.الانم که فصلشه حسابی بترکونین.راهکار بدین پیلییییییز دعا کنید من هم تیکر بارداری بزنم 1398/05/03 | 00:50 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hanyy مدیر استارتر عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 473 کجایی تا بیام😁😀 بشرطی که خوراکی ااتو بمنم بدی من هم اقدامم,دخترم شبیه تو میشه😃 اصغهاان...عزیزدلم.ایشالا زودخبر بارداریتو بدی بهم😍 خب نگران نباش پس خوشگل میشه😜 دعا کنید من هم تیکر بارداری بزنم
hanyy مدیر استارتر عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 473 من تو بارداری به پدرشوهرم نگاه میکردم تا شبیهشون بشه دخترام😁😁 شد حالا یا نه؟؟؟😁 دعا کنید من هم تیکر بارداری بزنم
hanyy مدیر استارتر عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 473 اینجور نگو یهو میره میکشه به عمش ها😂😂😂 اونم خوبه...فقط به عموهاش نره توروخدا.😁 دعا کنید من هم تیکر بارداری بزنم
hanyy مدیر استارتر عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 473 ماشاالله عزززیزم...چه نازن.من باردار شدم میشه یه تک پا بیام پدرشوهرتو ببینم و برم؟؟؟😁دوقلوان؟؟ دعا کنید من هم تیکر بارداری بزنم
khanomm عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 1933 ماشاالله عزززیزم...چه نازن.من باردار شدم میشه یه تک پا بیام پدرشوهرتو ببینم و برم؟؟؟😁دوقلوان؟؟ عزیزم زحمت نکش این همه راهو بیای بگو برات عکسشو بفرستم😂😂 اره گلم دوقلوان . انشالله که خدا نازترشو بهت بده عزیزم
sar_be_hava عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 12473 اصغهاان...عزیزدلم.ایشالا زودخبر بارداریتو بدی بهم😍 خب نگران نباش پس خوشگل میشه😜 فدا عزیزم , به دعای شما دوستان.. امیدوارم تو هم زودتر بیای خبر خوب بدی و تاپیک من باردارم بزنی😍 اره دیگه نگرانش نیستم😁😉ان شاالله نی نی هامون سالم باشن و باهوش , در کنارش گوگولی و ناز هم بشن حالا😄😃 دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)