2777
2789
عنوان

اگه بچه خوشگل میخای یا بچت خوشگله بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 68 پست

من تو خوابگاه ۲۰ روز کنار دوستم ک باردار بود ,بودم, هی بمن نگاه می کرد. بعدا ک بچش بدنیا اومد میگفت شبیه تو شده بس ک نگات کردم. والا من شباهتی نمی دیدم,تو توهم بود.😂😁 عکسای بچه های ناز رو نگاه کنبن. بی تاثیر نیست. 

راستی پز نیومدم,نازم نیستم معمولی ام😄😁

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

گلابی همیشه بخوره تو فصلش دیگه.. البته این تو یه حدیثی اومده بوده.. خرما هم چشاشو شهلا می کنه😊 اینو ...

قدت هم بلنده؟من شنیدم ویتامین داخل پرتقال روی قد خیلی اثر داره.

دعا کنید من هم تیکر بارداری بزنم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو خوابگاه ۲۰ روز کنار دوستم ک باردار بود ,بودم, هی بمن نگاه می کرد. بعدا ک بچش بدنیا اومد میگفت ...

😁من باردار شدم بیا پیشم پس خودشیفته😁

قدت هم بلنده؟من شنیدم ویتامین داخل پرتقال روی قد خیلی اثر داره.

نه , قدم متوسطه, ۱۶۵ هستم.. ژنتیک خوب کار نکرد اینجا😀😆 چون دختر عمو پسرعموهای قدبلند دارم, عمه هام و عموهوم قد بلندن. ولی خانواده مامانم متوسط مث من

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

😁من باردار شدم بیا پیشم پس خودشیفته😁

کجایی تا بیام😁😀 بشرطی که خوراکی ااتو بمنم بدی من هم اقدامم,دخترم شبیه تو میشه😃

نه , قدم متوسطه, ۱۶۵ هستم.. ژنتیک خوب کار نکرد اینجا😀😆 چون دختر عمو پسرعموهای قدبلند دارم, عمه هام ...

منم کلا خانواده پدریمو ول کردم...زرتی چسبیدم به ژنتیک مادرم.خانواده مادریم قدشون کوتاهه😖

منم کلا خانواده پدریمو ول کردم...زرتی چسبیدم به ژنتیک مادرم.خانواده مادریم قدشون کوتاهه😖

دعا می کنم همه خوشگلیای خانواده هامونو بچه هامون به ارث ببرن😄 البته بعد از سلامتی و خوش اقبالی

منم ارزوم بچم قیافش به داداشم بره

اینجور نگو یهو میره میکشه به عمش ها😂😂😂

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من