2777
2789
عنوان

بتای 5000 کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 5872 بازدید | 40 پست
راست میگی من ترسم از خارج رحمیه دارم گریه میکنم  برای تو چند بوده

نههههههههه اصلا گریه نکن الان بااااااید بخندی نه گریه کنی!

کامنتای الکی رو باور نکن بیخود بخودت استرس بدی. 

بعد از دو روز تاخیر ۵۰۰۰ بوده. باور کن خارج از رحم نیستی پاشو بزن و بکوب و بخند و شاد باش....

اوهههههههههیییییی امضامو صولتی کلدم دلتون بسوزه حسود پلاستیکیا 😍
واقعا؟

من هفته پیش دکتر بودم یه خانمی عین شما بتاش بالا بود ونگران رفت تو مطب دیدم خوشحال اومد بیرون گف دکتر سونوش کرده دوقلو داره😀😀😊😍😍😍😍

خدایا شکرت برا نعمت بزرگی که دادی...حتی فکرشم نمیکردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۵،۶ روز بعد تاخیر عددش ۱۲۰۰۰ بود!!! انقدر چیزای بد تو نت نوشته بودن که دیوونه شدم دکترم گفت طبیع ...

خداروشکر ان شالله که سالم دنیا بیاری برای منم دعا کن اگه بچه باشه خارج رحم و ... نباشه استرس و ترس گرفتم

به نظرت برم الان سونو؟

برای بارداری همه منتظرا و سلامتی پسرام 1 صلوات میفرستید  خدایا شکرت برای هدیه ای که دادی

این استرست خیییییلی بده ها! یه قل باشه یا دو قلو با این افکار منفی سقطش میکنی ها؟

بهت میگم خیالت راحت خارج رحم نیست بگو چشم. همییییین

اوهههههههههیییییی امضامو صولتی کلدم دلتون بسوزه حسود پلاستیکیا 😍
خداروشکر ان شالله که سالم دنیا بیاری برای منم دعا کن اگه بچه باشه خارج رحم و ... نباشه استرس و ترس گ ...

به خودت استرس نده فک نکنم چیزی باشه انشالله که خیره

و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍
من هفته پیش دکتر بودم یه خانمی عین شما بتاش بالا بود ونگران رفت تو مطب دیدم خوشحال اومد بیرون گف دکت ...

واقعا ؟ ای خدا دوقلو هم دوس دارم

همش دو ساعته فهمیدم باردارم فقط دعا میکنم سالم باشه

برای بارداری همه منتظرا و سلامتی پسرام 1 صلوات میفرستید  خدایا شکرت برای هدیه ای که دادی
این استرست خیییییلی بده ها! یه قل باشه یا دو قلو با این افکار منفی سقطش میکنی ها؟  بهت میگم خی ...

چشمممم عززززیزم 

خیلی ممنون از انرژیت

خداروشکر ان شالله که سالم دنیا بیاری برای منم دعا کن اگه بچه باشه خارج رحم و ... نباشه استرس و ترس گ ...

مرسی عزیزم

من همون روز رفتم چون خیلییی بالا بود فکر کنم ۵ روز بعد پریودم و ساک رو دیدن تو رحم😍

نمانده در دلم دگر توان دوری...چه سود از این سکوت و آه از این صبوری...❤️🩹

من ۵،۶ روز بعد تاخیر عددش ۱۲۰۰۰ بود!!! انقدر چیزای بد تو نت نوشته بودن که دیوونه شدم دکترم گفت طبیع ...

چرا تاثیر داره ولی 100 درصد نیست که همه اونطوری باشن ولی اکثر اونایی که دوقلو یا چندقلو دارن عدد بالاس و خوب ایتقنا هم وجود داره که بالا نباشه

واقعا ؟ ای خدا دوقلو هم دوس دارم همش دو ساعته فهمیدم باردارم فقط دعا میکنم سالم باشه

به خدا دارم راست میگم

خدا انشالله دل همه منتظرارو مثل شما شاد کنه

میشه از علائمت بگی؟واینکه دارو مصرف کردی؟چند وقته تو اقدامی؟

خدایا شکرت برا نعمت بزرگی که دادی...حتی فکرشم نمیکردم
به خدا دارم راست میگم خدا انشالله دل همه منتظرارو مثل شما شاد کنه میشه از علائمت بگی؟واینکه دارو م ...

من 8 ماه بود اقدام بودم

همیشه هم 23 تا 26 پری میشدم

برج 2 چند روز انداختم عقب 31 پری شدم

ماه بعدشم 3/31 پری شدم اما خونریزیم کمتر بود ولی میدونم کامل پریود بود

این ماه هم که عقب انداختم

دارو هیچی مصرف نمیکردم اتفاقا این ماه از بس کار سنگین کرده بودم اصلا امید نداشتم

ولی 4/15 دکتر رفتم گفت یه تخمک سمت راستت آزاد کرده منم اقدام کرده بودم

علائم هم 10روز قبل پری دل درد پریودی گرفتم الانم از خواب با دل درد بیدار میشم . سینه درد داشتم ولی همش چند روز طول کشید همین

ولی کلا بیخیال بودم اصلا این ماه فکرشو نمیکردم منتظر پری بودم تا برم آزمایش هورمونی و ذخیره تخمدان بدم

اما ماه های قبل 10 روز قبل پری استرس داشتم که چی میشه

برا منم دعاکن تو همین حال خوشحالیت  منم بدون علت باردار نمیشم

بخدا تو آزمایشکاه از ته دل گفتم خدایا به همه منتظرا این حالو روز و استرس شیرین رو قسمت کن

ان شالله که توام خوش خبر میشی 

با دارو یا روش های دیگه میخواستی باردار شی؟ اینجوری احتمال دوقلو و چندقلویی زیاده

نه بابا حتی فولیک اسیدم نخوردم