2777
2789
عنوان

بتای 5000 کمک

5872 بازدید | 40 پست

سلام خانما من 2 روزه عقب انداختم امروز بی بی زدم در جا پر رنگ پر رنگ و تیتر بتام هم شده 5573

به دکترم زنگ زدم گفت خیلی بالاست شنبه باز تیتر بده بیا ببنیم یه وقت خارج رحمی نباشه

کیا انقد بتاشون بالا بوده ؟ از استرس دارم سکته میکنم

برای بارداری همه منتظرا و سلامتی پسرام 1 صلوات میفرستید  خدایا شکرت برای هدیه ای که دادی

یا دوقلوه یا خارج رحمی انشاالله خیره 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خارج رحمی که بتا بالا نمیره 

خیلی سریع و عدد بالا میره 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

خیالت تخت تخت که خارج رحمی نیست گلم. من این شرایطو داشتم مطمییییییین بلش خارج رحمی نیست. یا پسره یا دوقلو. باور کن

اوهههههههههیییییی امضامو صولتی کلدم دلتون بسوزه حسود پلاستیکیا 😍
خیالت تخت تخت که خارج رحمی نیست گلم. من این شرایطو داشتم مطمییییییین بلش خارج رحمی نیست. یا پسره یا ...

راست میگی من ترسم از خارج رحمیه دارم گریه میکنم 

برای تو چند بوده

برای بارداری همه منتظرا و سلامتی پسرام 1 صلوات میفرستید  خدایا شکرت برای هدیه ای که دادی

از دوقلو بودم نمیترسم فقط اگه دوقلو باشه کارمو از دست میدم کلی هم قسط و قرض داریم

ولی بازم خارج رحمی نباشه دوقلو باشه شکر میکنم

خیالت تخت تخت که خارج رحمی نیست گلم. من این شرایطو داشتم مطمییییییین بلش خارج رحمی نیست. یا پسره یا ...

بتای پسر که پایینه

و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍