2777
2789
عنوان

خانومایی که سرکلاژ شدن میشه بیاین

239 بازدید | 14 پست

سلام من دوروز پیش سرکلاژ شدم تو ۱۲ هفته بعد عمل لکه دیدم تا شبش ولی فرداش هیچی نداشتم الان ولی یه ذره بازم لکه خونه صورتی دیدم تا کی طبیعیه؟اخه دکترم گفت کم کم به قهوه ای می ره لکه هات ولی برای من هنوز صورت یه مثل روز اول که سرکلاژ شدم  استراحت مطلقم هستم و فقط برای دستشویی از جام بلند میشم کسی تجربه داره بهم بگه خیلی نگرانم

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای سخته استاتر؟؟؟؟ دکتر ب منم گفته زایمان بعدیت باید عمل بشی

نه زیاد سخت نبود بیهوشی کاملت میکنن ولی باید بعدش استراحت کنی و مراعات کنی منم اولین تجربه مه خیلی نگرانم

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین
بهت شياف نداد؟؟

داد شیاف پروژسترون از مقعد از قبل سرکلاژ هم مصرف میکردم یکی از جلو یکی از پشت ولی این سری از پشت فقط گفته

تا یک هفته بعدش طبیعیه من خودم بعد از عملم فقط 3 روز لک بینی داشتم  اما خانومهایی هستند که حت ...

اخه دیروز هیچی نبود نمیدونم خیلی نگرانم واسم دعا کن یعنی تا ۱۰ روز طبیعیه؟؟

اخه دیروز هیچی نبود نمیدونم خیلی نگرانم واسم دعا کن یعنی تا ۱۰ روز طبیعیه؟؟

آره اگر خونریزی روشن و روان نباشه و فقط در حد لک بینی باشه تا10 روز طبیعیه

استراحت مطلق داشته باش و شیاف هم شبا مصرف کن

.Pain🔥you made me a believer

داد شیاف پروژسترون از مقعد از قبل سرکلاژ هم مصرف میکردم یکی از جلو یکی از پشت ولی این سری از پشت فقط ...

اصلا از اولشم نبایداز جلو میزدی😐😐😐😐😐

کسی که بارداریش پر خطره اصلا نباید واژن و دهانه رحمش دستکاری بشه

چقدر بعضی از این دکترا کارای عجیب غریب میکنن😐

آره اگر خونریزی روشن و روان نباشه و فقط در حد لک بینی باشه تا10 روز طبیعیه استراحت مطلق داشته باش و ...

ممنونم عزیزم

نه بهم نداده از اول

پرولوتوناز هفته 15 به بعد مجاز میشه

من توی هفنه 13 سرکلاژ شدم

بعد سرکلاژم تا 4 هفته هر شب شیاف پروژسترون میزدم 

از هفنه 16 به عد هم هفته ای 1 دونه پرولوتون 500 زدم تا هفته 38 که سزارین شدم