2777
2789
عنوان

شک ب شوهرم

658 بازدید | 49 پست

سلام دوستان خوبید؟چند روز پیش وقتی من تو آشپزخونه بودم همسرم گوشی تو دستش بود دیدم صدای کیبورد گوشیش میاد انگاری داره ب کسی پیام میده و همون لحظه هم صدای پیام اومد .وقتی گوشیشو چک کردم دیدم تو اون ساعت هیچکس بهش پیامی نداده و خودش هم ب کسی پیام نداده .ریز پیامکهاشم از همراه اول گرفتم پیامکی نبود .اما از اون شب شک کردم بهش آخه مگه میشه صدای کیبورد گوشی بیاد و صدای آلارم پیامک اما هیچ پیامی نباشه؟واتساپ و پیام رسان هایی ک داشت همه رو چک کردم اما هیچ پیامی نبود .از اون روز شک کردم ک نکنه تو واتساپ یا روبیکا پیامی داده و پاکش کرده.میگم صدای پیام گوشیش اصن هیچی شاید نوتیفیکیشن گوشیش بوده اما صدای کیبورد گوشیش چی؟تو رو خدا تاپیکمو کامل بخونید و بگید چیکار کنم .دارم دیونه میشم .بهش شک کنم نکنم نمیدونم ولی اصلا از ذهنم بیرون نمیره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید داشته چیزی سرچ میکرده

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫
اهل سرچ کردن تو گوگل آخه نیستش

شاید چیزی سرچ کرده .

زیاد حساس نباش ابنجوری تبدیل میشی به یه ادم شکاک بدل که حتی چیزای خیلی واضح هم نمیبینی وبهشون شکمیکنی و خودتو شوهرتو از زندگی زده میکنی اعصاب روانی برات نمیمونه