2777
2789
مگه همه از سر نیاز میرن سرکار؟ من خودم اصلا حقوقم خرج زندگیمون نمیکنم و ماهیانه از همسرم پول میگیرم ...

اتفاقا من خودمم با کار کردن خیلی موافقم البته هنوزم شرایط کاری برام پیش نیومده ک ببینم راضی میشه یا ن چون هنوز سنی ندارم 

خدایا ممنونتم بخاطر همه خوبی هات   
هر کسی طرز تفکر خودشو داره بعدم محل خیلی کار ها سالم نیستن برای همین نامزدم حساسه من گفتم ک همه چیزو ...

این درصورتی که طرف رو و راست زمان خواستگاری بگه من نمیخوام کار کنی اون موقع ادم دودوتا چهارتا میکنه یا قبول میکنه یا نه ولی کسی که این شرایط تو خواستگاری میپذیره بعد میزنه زیرش نامزدش و هم تو فشار می ذاره  فردا  از این راه زیر هر چیزی میتونه بزنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر کسی طرز تفکر خودشو داره بعدم محل خیلی کار ها سالم نیستن برای همین نامزدم حساسه من گفتم ک همه چیزو ...

محل کار اگر سالم نباشه برای مردها هم سالم نیست. حرف نامزد ایشون رو اگه برعکس بشه و ایشون به نامزدش بگه هیچ کس قبول نمیکنه. هر آدمی به کار احتیاج داره و دلیل نداره به خاطر کسی کار نکنه

خیلی خانواده ی بی منطقی داری 

آره 

بهشون میگم نامزدی دوره شناخته دو طرفه 

من الان هیچکدوم ا رفتاراش و کاراش پسندم نمیشه تو دلم نمیره 

اما بازم حرف خودشونه 

من خودمو خدام هیشکی پشتم نیس

اصلا حرفت قابل قبول نیست مگه هودت عقل نداری که ببینی محل کارت چجوریه مگه قراره بری چیکار کنی که میگه ...

چقدر بد اخلاقی عزیزم 

من خودم خیلی دوست دارم کار کنم ولی سنم کمه هنوز درسم تموم نشده موقعیت کاری هم نداشتم تا حالا وگرنه راضیش میکردم 

خدایا ممنونتم بخاطر همه خوبی هات   

دلیلش چیه؟

محیط کارتون‌مشکل داره از نظرش

یا تایم‌کارتون 

یا همکاراتون مثلا یکیشون خواستگارت بوده 

و...

در مورد دلیلش صحبت کنید

و اگه منطقی حرف می زنه سعی کن اون شرایط رو تغییر بدی

ولی بهش بگو من درس خوندم و زحمت کشیدم که ازش استفاده کنم

یا تو خونه و بیکاری حس بدی بهم دست میده 

به کارم علاقه دارم و بهم انرژی میده

ولی بهش بگو این که تو میتونی بین من شغلم که مسکلی هم نداره یکی رو انتخاب کنی خیییلی ناامید کننده هست

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون
من خیلی وقته تصمیم خودمو گرفتم  خانوادم نمیزارنم به جدایی

بعضی از خانواده ها همینن، خیلی به حرف مردم اهمیت میدن، حاظرن هر سختی رو به جون بخرن یه وقت کسی چیزی راجع بهشون نگه، بحث خاوادت نیست، بحث یه عمر زندگیه،هر کی سعی میکنه تو دوران نامزدی بهترین اخلاقشو نشون بده یا حتی فیلم بازی کنه، حالا این آقا اگه عقد کنین و همه چیز تموم بشه، باز چه سخت گیری هایی میخوادبکنه، بخوای جدا هم بشی، الان که شناسنامت خط نخورده و شاغلی هیلی راحت تره تا وقتی که عقد یا عروسی کردی و با بی کاری و بی پولی بخوای برگردی خونه بابات و سرکوفت بشنوی. 

دقیقا شرط خواستگاری من ادامه تحصیل و کارم بود الان زیر همه چی داره میزنه

پس اگر این طوره و قبلا شرط کردین اصلا قبول نکنین. هیچ دلیلی نداره به خاطر یه نفر که تازه از راه رسیده، آینده شغلیت رو بذاری کنار.

دقیقا شرط خواستگاری من ادامه تحصیل و کارم بود الان زیر همه چی داره میزنه

خوب پس حرفاتون رو قبل ازدواج زدید و حق با شماست

شک‌نکن یکی نشسته زیر گوشش خونده زنی که شاغله اله و بله 

در مورد این ترسهاش حرف بزنید و حیالش رو راحت کن و عملت هم درست باشه تا خیالش راحت باشه

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون

شاید حرفم درست نباشه اما  ما یبار بدنیا میایم و زندگی میکنیم فداکاری و احترام به نظر بقیه خوبه ولی دلت خودت چی کی خودت خوشحال باشی   ما کامل نمیشناسیم شما  رو اما مطمئنم کسی که بلد باشه خودشو دوست داشته باشه  و اعتماد به نفس داره بقیه ناخوداگاه جذبش میشن  زیاد بخاطر دیگران تغییر نکن   اگه دلت باهاش نیس  ی عمر کلی چرا.......تو زندگیت  نیار