2777
2789
اگر از اول کار داشتی خب حق داری بعدم دلیلش چیه ک راضی نیس  خانمایی ک میگین بعدا میگه قید خانوا ...

مگه همه از سر نیاز میرن سرکار؟

من خودم اصلا حقوقم خرج زندگیمون نمیکنم و ماهیانه از همسرم پول میگیرم ولی شاغل بودن زن باعث پیشرفت و استقلال شخصیتی میشه و شان اجتماعی بهتری داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رشتم حسابداریه  درآمدشم ۱میلیون و خورده ای هستش  بهش میگم چرا نرم کار  میگه دوست ن ...

وای همش زنونه است حیفه از دستش نده کارو بچسب 

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 

خوب فکراتون بکن ببین  بدون کار یا نامزدت  چقدر اذیت میشی  و ارزش کدوم برات بالاتره  با  کدومشون بیشتر احساس بهتری داری    البته اگر نامزد شما  بهتون احترام بزاره هیچوقت حق تعیین تکلیف  و سر دوراهی قرار دادن نداره    پس زیاد دوستت نداره  البته ببخشید

تا امشب میگه وقت داری فکرات بکن 

به خدا من به خاطر همسرم همه چیمو طبق خواسته ی او کردم شدم یه آدم بدرد نخور 

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 
این دیگه ایتدایی ترین حقوق یه انسانه یعنی چی ابان تو این دوره این طرز فکر 

هر کسی طرز تفکر خودشو داره بعدم محل خیلی کار ها سالم نیستن برای همین نامزدم حساسه من گفتم ک همه چیزو ربط ندن بهم فوری میگن دو روز دیگه میگه خانوادت ول کن این حرف اصلا درست نیس

خدایا ممنونتم بخاطر همه خوبی هات   
تا امشب میگه وقت داری فکرات بکن 

من اگر بودم البته میگفتم نیازی نیست تا شب منتظر باشی جوابم منفیه. مطمئن باش اگر دوستتون داشته باشه شاغل بودن یا نبودنتون خیلی مسئله مهمی نیست مخصوصا تو این دوره که بسیاری از خانم ها شاغلند. در هر صورت زندگی شماست و شما باید تصمیم بگیرید‌.

درسته منم بخاطر پیشرفتمه  مطمئنم تو این کارم خیلی میتونم موفق بشم

فکر اینده  رو بکن   با این وضع اقتصادی   شاید شوهرت بعدها بگه  یا من یا پول لوازمی که میخوای از طرف دیگه راضیش کنی برای کارت  تو کارها بات لجبازی نکنه  و نخاد ایراد از کار خونه بگیره

من خیلی وقته تصمیم خودمو گرفتم  خانوادم نمیزارنم به جدایی

خیلی خانواده ی بی منطقی داری 

هر کسی طرز تفکر خودشو داره بعدم محل خیلی کار ها سالم نیستن برای همین نامزدم حساسه من گفتم ک همه چیزو ...

اصلا حرفت قابل قبول نیست مگه هودت عقل نداری که ببینی محل کارت چجوریه مگه قراره بری چیکار کنی که میگه سالم نیست بعدش هم رپلای نکن طرز فکرمون فرق داره شما عاشق نامزد حساست باش