2777
2789
دلیلش چیه؟ محیط کارتون‌مشکل داره از نظرش یا تایم‌کارتون  یا همکاراتون مثلا یکیشون خواستگارت ...

والا محیط کارم خیلی مناسبه 

انگیزمو برا پیشرفت خیلی زیاد کرده 

نامزدم میگه بری درستم ادامه بدی وقتی خونه داری میخای بکنی  پولتو حروم نکن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

رشتم حسابداریه  درآمدشم ۱میلیون و خورده ای هستش  بهش میگم چرا نرم کار  میگه دوست ن ...

فکر کردم ارونایی هستی که 24ساعته کار میکنی و ذهنت فقط درگیر کاره که شوهرت اینو گفته بهت...😐برو سرکارت بابا.

من آلوده ام اما نجاتم نده،که آلوده بودن به تو پاکیه...
آره  بهشون میگم نامزدی دوره شناخته دو طرفه  من الان هیچکدوم ا رفتاراش و کاراش پسندم نمیش ...

اگه واقعا مشکل داری و دلایلت منطقیه برو با مشاور حرف بزن

تایید کرد که به درد هم نمی خورید همین الان به هم بزن...خانواده ات بعد یک مدت باهات کنار میان

البته ی چیز دیگه هم هست..ممکنه نامزدت حس کرده باشه نمی خاهیش و به همین دلیل دلره این کارها و حرفها رو پیش می کشه 

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون
آره  بهشون میگم نامزدی دوره شناخته دو طرفه  من الان هیچکدوم ا رفتاراش و کاراش پسندم نمیش ...

خانواده ات  بعد ی مدت عادت میکنن تا ابد که نمیخوان  سرکوفت بهت بزنن شماهم شاغلی درامد کاری خودت و با کار وتحصیل  سرگرم کن جلو چشمشون نباش

والا محیط کارم خیلی مناسبه  انگیزمو برا پیشرفت خیلی زیاد کرده  نامزدم میگه بری درستم ادا ...

نامزدت از اینا هست که از زن مستقل و قوی میترسه. از طرز بیانش و تهدید کردنش کاملا مشخصه. از اونها است که اگه بری سر کار عوض این که توی خونه بهت کمک کنه، مدام توی خونه داریت ایراد بگیره که تو فشار بیفتی و کار رو ول کنی

نامزدت از اینا هست که از زن مستقل و قوی میترسه. از طرز بیانش و تهدید کردنش کاملا مشخصه. از اونها است ...

خواهرای خودش سرکارن تحصیل کرده هستن من هدف دارم برا آیندم 

هدفم تنها خونه داریو و بچه داری نیست 

میخام پیشرفت هم داشته باشم

چقدر متنفرم از این مردها . خوب زن خانه دار میخوای برو سراغ خانه دار . 

تو هم زیر بار نرو . شغلت ی پشتوانه هست واسه ایندت . مردی ک این شرط میذاره هزار شرط دیگه هم جلو پات میذاره. هیچ وقت آینده و شغلتون فدای طرز فکر اینجور مردها نکن . اینا دوست دارند که زن دستش همیشه دراز باشه واسه دو قرون پول .