2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 23 پست

معمولا سعی کنید استایل خودتون داشته باشین ، برای بهترین شخصیت ها صحبت کردن درست و جواب های معقول ست ، اگر میخواین شوخی و طنازی در جمع کنید اول سطح شوخی جمع بسنجید بعد با تکه کلام شوخی کنید اینکه میگید چجوری ، نمیشه من بگم اینطور باشین چون فرق میکنه متدد رفتاری هر کسی ، شما مطمنا حرف ها واسه گفتن دارید سعی کنید در جمع هایی باشید ک ب شما ارزش و اعتبار و اجازه اظهار نظر بدند...

نمیدونم چیکار کنی ولی من خیلی زود صمیمی میشم برعکس شوهرم  همیشه میگهدخیلی اخلاق خوبی داری اصلا ...

خوجبحالت 🙄 ، مثلا از چ چیزایی صحبت میکنی میتونی مثال بزنی ممنون میشیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چیکار کنی ولی من خیلی زود صمیمی میشم برعکس شوهرم  همیشه میگهدخیلی اخلاق خوبی داری اصلا ...

عین خودمی😚😚😚دختر من توام یا تومنی؟؟؟؟

لایق تو کسی نیست جز آنکسی که:تو را انتخاب میکند نه امتحان ...تو را نگاه کند نه اینکه ببیند ...تو را حس کند نه اینکه لمست کند ...تو را بسازد نه اینکه بسوزاند ...تو را بیاراید نه اینکه بیازارد ...تو را بخنداند نه اینکه برنجاند ...تو را دوست بدارد و بدارد و بدارد ...ﺳﺎﺩﻩ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﺍﻣﺎ ﺳﺎﺩﻩ ﻋﺒﻮﺭ ﻧﮑﻦ ﺍﺯ ﺩﻧﯿﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺍﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮﮔﺰ ﺑﺮﻧﮕﺮﺩ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎﯼ کسی که ﺑﻪ ﺯﺧﻢ ﺯﺩﻧﺖ ﻋﺎﺩﺕ ﮐﺮﺩﻩ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺷﺎﻫﺮﮒ ﺣﯿﺎﺗﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﯾﺎﻓﺘﯽ !ﻭ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ :ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﺭﺯﺵ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺍﺭﺯﺵ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﺩ...برای خودت زندگی کن 
خب چی میگی چطوری میحرفی ب منم یکم بگو 🤤

بستگی داره جمع کیا باشن اگه خیلی غریبه هستند زیاد صحبت نکن لبخند کافیه😄ولی جمع خواهر برادری خانواده شوهر فعال باش.چون ساکت باشی میگن سیاست داره خودشو میگیره.توی چه جمع هایی هستی؟؟

قد۱۷۰😶وزن فعلی۶۴🙁وزن هدف۶۰😆خواستن توانستن است😻💪 خداجوونی شکرت😍😘

منممم😃من هر جا میرم سریع با خانما دوست میشم اروم نمیتونم باشم

قد۱۷۰😶وزن فعلی۶۴🙁وزن هدف۶۰😆خواستن توانستن است😻💪 خداجوونی شکرت😍😘
بستگی داره جمع کیا باشن اگه خیلی غریبه هستند زیاد صحبت نکن لبخند کافیه😄ولی جمع خواهر برادری خانواده ...

خانوادگی خواهر برادری میحرفم ولی جذبم نمیشن یا باید داد بزنم تا ب حرفم توجه کنن ، دایی خاله و اینا میحرفم ولی اینجور حس میکنم ک میگوشن ولی مشتاق هم صحبتی با من نیستن دوستان و بقیه کلن حسم اینه ک اگه کسی نباشه ب من توجه میکنن ، ولی دوس دارم مشتاق با من بودن باشن 🤕

منممم😃من هر جا میرم سریع با خانما دوست میشم اروم نمیتونم باشم

وقتی شوهرم میگه دوس دارم اخلاقتو راحت ارتباط برقرار میکنی انگار اتم شکافتم😁😁😁😁

خوجبحالت 🙄 ، مثلا از چ چیزایی صحبت میکنی میتونی مثال بزنی ممنون میشیم

سر حرف باز بشه دگ میره تا ته وقت کم میاد 

مثلا اگ ی خانومی باردار بود از حال و احوال و این دوران چطوری شروع میشه کلی جریان تازه هم از بین اینا در میاد

یا مثلا یکی ی چیز جدید خریده مث ماشین و خونه بحثو از اون موضوع باز میکنیم و..... و.... و....