تو جمع چطوری صحبت میکنین ، من کم حرفم میخام اجتماعی بشم میتونین راهنمایی کنین ،مثلا چی میگین ک هم شخصیتتون حفظ باشه هم صحبت کرده باشین و هم بقیه رو جذب خودتون کنین،بقیه دوس داشته باشن باهاتون وقت بگذرونن ،و من این خصوصیاتو ندارم راهنمایی پلیز 😥
معمولا سعی کنید استایل خودتون داشته باشین ، برای بهترین شخصیت ها صحبت کردن درست و جواب های معقول ست ، اگر میخواین شوخی و طنازی در جمع کنید اول سطح شوخی جمع بسنجید بعد با تکه کلام شوخی کنید اینکه میگید چجوری ، نمیشه من بگم اینطور باشین چون فرق میکنه متدد رفتاری هر کسی ، شما مطمنا حرف ها واسه گفتن دارید سعی کنید در جمع هایی باشید ک ب شما ارزش و اعتبار و اجازه اظهار نظر بدند...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم چیکار کنی ولی من خیلی زود صمیمی میشم برعکس شوهرم همیشه میگهدخیلی اخلاق خوبی داری اصلا ...
عین خودمی😚😚😚دختر من توام یا تومنی؟؟؟؟
لایق تو کسی نیست جز آنکسی که:تو را انتخاب میکند نه امتحان ...تو را نگاه کند نه اینکه ببیند ...تو را حس کند نه اینکه لمست کند ...تو را بسازد نه اینکه بسوزاند ...تو را بیاراید نه اینکه بیازارد ...تو را بخنداند نه اینکه برنجاند ...تو را دوست بدارد و بدارد و بدارد ...ﺳﺎﺩﻩ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﺍﻣﺎ ﺳﺎﺩﻩ ﻋﺒﻮﺭ ﻧﮑﻦ ﺍﺯ ﺩﻧﯿﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺍﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮﮔﺰ ﺑﺮﻧﮕﺮﺩ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎﯼ کسی که ﺑﻪ ﺯﺧﻢ ﺯﺩﻧﺖ ﻋﺎﺩﺕ ﮐﺮﺩﻩ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺷﺎﻫﺮﮒ ﺣﯿﺎﺗﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﯾﺎﻓﺘﯽ !ﻭ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ :ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﺭﺯﺵ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺍﺭﺯﺵ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﺩ...برای خودت زندگی کن
بستگی داره جمع کیا باشن اگه خیلی غریبه هستند زیاد صحبت نکن لبخند کافیه😄ولی جمع خواهر برادری خانواده شوهر فعال باش.چون ساکت باشی میگن سیاست داره خودشو میگیره.توی چه جمع هایی هستی؟؟
بستگی داره جمع کیا باشن اگه خیلی غریبه هستند زیاد صحبت نکن لبخند کافیه😄ولی جمع خواهر برادری خانواده ...
خانوادگی خواهر برادری میحرفم ولی جذبم نمیشن یا باید داد بزنم تا ب حرفم توجه کنن ، دایی خاله و اینا میحرفم ولی اینجور حس میکنم ک میگوشن ولی مشتاق هم صحبتی با من نیستن دوستان و بقیه کلن حسم اینه ک اگه کسی نباشه ب من توجه میکنن ، ولی دوس دارم مشتاق با من بودن باشن 🤕