2777
2789
😂😂😂😂چی کو؟ نگو که میخوای جای عملمو نشون بدم😂😂😂

اتفاقا منظورم همون بود.اخه باید باور کنیم یه جورایی      

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم هستم پس ماییم ماااا 😂😂 الان تنها تو خونم بشدت حوصلم سر رفته یه دعوای داغوون هم ک خوذم مخ ...

نگران نباش و خلوت کن

منم قهر بودم ۱ ساعت پیش زنگ زد و پیام و اشتی.....

بیخیال تنهایی رو عشقه😍😍

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا
منم الان از بيمارستان اومدم آخر شبى دخترم تب كرد برديمش دكتر  ههههىىىىى روزگار

واای چه بد انشالله زود خوب میشه . مادر بودن سخته بچه مریض میشه تا خوب بشه آدم دق میکنه 😕برا منم پیش اومده اینطوری نصف شب واای چقدر گریه کردم من اون موقع از دختر 4 ماهم خون گرفتن بچم چقدر اشک ریخت اونشب 😣پارسال همین موقع ها بود😕

نگران نباش و خلوت کن منم قهر بودم ۱ ساعت پیش زنگ زد و پیام و اشتی..... بیخیال تنهایی رو عشقه😍😍

❤️چه خوب

اخه این رفتار خیلیییی ازش بعید بود ، انقدر ک من ۵ مین ب صفحه گوشی فقط نگاه میکردم نمیفهمیدم ک چی! اونم بعد از ۲،۳ روز این اسمس  رو داد

حالا اصلا نامزد ب کنار ، خواهر برادرم خیلی ساله مهاجرت کردن ، دلم برای اونا هم تنگ شده

خانوادم چندوقته رفتن شمال زندگی میکنن اونا هم خیلییی دلتنگم

من بخاطر یه دلایلی خیلی سعی میکنم منطقی از نامزدم جدا شم و نمیتونم( کاملا مشکلای خودمه و خدایی نامزدم پرفکته از هر نظری ، من درگیری های درسی دارم و یکم شاید واسه ازدواج این چیزا واسم زود باشه و بشدت دوسش دارم نمیتونم جدا شم ، اونم منطقی همیشه درک میکنه ، سعی میکنه کمکم کنه ) این سری بعد از این اسمسش بهش زنگ زدم خیلی جدی گفت بله؟

گفتم کجا داری میری؟

گفت کارتون؟

گفتم من تنهام حالم اوکی نیست اصلا و ببخشید مزاحمت شدم

اونم قطع کرد

اولین بار بود یه همچین ادم عوضی شد و من تقریبا از صبح همینجوری مات و مبهوت غم دارم

یادم تورو فراموش..