2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

❤️چه خوب اخه این رفتار خیلیییی ازش بعید بود ، انقدر ک من ۵ مین ب صفحه گوشی فقط نگاه میکردم نمیفهمید ...

😂 عادت میکنی عزیزم روند طبیعیه 

حال مان و فال مان تلخ است و شیرین می زنیم
❤️چه خوب اخه این رفتار خیلیییی ازش بعید بود ، انقدر ک من ۵ مین ب صفحه گوشی فقط نگاه میکردم نمیفهمید ...

شرایط منم مثل خودته ولی از نوع بدش

در واقع تنها هستم و بعد از دانشکده هم دیگه دوستی نداشتم

جالبه این اولین قهر ما بعد از ۱۰ سال و دو بار کات کردن از طرف من بود

من فکر میکنم زیادی اذیتش کردی یا فهمیده هدفت کات کردنه و میخواد تو حاشیه امن باشه.در واقع ترسیده یه وقت وسط گود تنها نمونه....

میدونم الان حست چیه و جنس دغدغه هات رو تو رابطه احساسی درک میکنم ولی خب ته تهش خودمون هستیم و خودمون،تک و تنها

خوبه که مستقلی،دلتنگی داره ولی ارزش هم داره.قوی میشه ادم..

در مورد نامزدت هم من چیزی نمیگم  ولی خب تحمل یه رابطه نصفه و نیمه هم واقعا حدی داره اونم از طرف یه پسر که همه چیزو تو اوجش میخواد🌷🌷🌷

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا
😅😅😂 اتفاقا ب خواهرم گفتم میگفت خب یه ساله نامزدید دیگه اون دوران ببخشید چس طور تموم شده😂

اره سال اول احترام و فلان بعد ها مثل مرغ و خروس😂 از الان به رو خودت نیار درگیر نشو که بدتر میشه

حال مان و فال مان تلخ است و شیرین می زنیم
شرایط منم مثل خودته ولی از نوع بدش در واقع تنها هستم و بعد از دانشکده هم دیگه دوستی نداشتم جالبه ا ...

حرفات واقعااا برام دلگرمی بود

اون تا همین الانشم بی نهایت نسبت ب خودش گذشت کرده درک کرده تغییر کرده

و ما از بچگی همدیگر رو میشناسیم 

کلا استایی قبل ازدواجه و همه در جریانن و خب شاید اینبار حس کرده دارم بهونه‌های چرت رو بزرگ میکنم

با مامانش ب طرز وحشتناکی صمیمی‌ان از بچگیم خب دوست صمیمی خانوادگی بودیم

رفتم خونش زار زار گریه کردم و همه میدونن من کلا با خودم درگیرم سر بهراد ( مامانش بشدتتت دختر دوسته و دختر نداره کلا طرف منه و مشاوره ) گفت بهراد همه قسمی بهش داده ک ب من نگه ولی رفته خونه مامانش گفته گلی داره جفتمون رو له میکنه یمدت از زندگیش گم و کور میشم با خودش بفهمه چند چنده ، ب مامانش میگن یعنی الان ولم کرده؟میگه میخواد از تو مطمعن شه و میدونی ک الان فقط با اوکی دادن ازدواجتون مطمعن میشه

میگفت بخاطر علاقت الان چرت تصمیم نگیر ب نبودنش عادت میکنی ، شایدم بهراد منطقی نگاه کرد

شاید تو با خودت کنار اومدی

ولی از دیروز انقدر هوچی بازی در اوردم ک خدا میدونه

خیلی شرایط مزخرفیه

نمیفهمم این دیوونه بازیش یدفعه چی بود اخه

میدونم خودم مقصرم اما میترسم ازدواج کنیم با اینکه شرایطش ایده‌اله

یادم تورو فراموش..
واای چه بد انشالله زود خوب میشه . مادر بودن سخته بچه مریض میشه تا خوب بشه آدم دق میکنه 😕برا منم پیش ...

واقعا سخته بچه دارى البته من مادر ميشناسم يه شب هم براى بچه اش بيدار نمونده هااااا ولى من خيلى حساسم رو دخترم 

خدايا خودت ياورم باش كمكم كن 
حرفات واقعااا برام دلگرمی بود اون تا همین الانشم بی نهایت نسبت ب خودش گذشت کرده درک کرده تغییر کرده ...

قربونت عزیز دلم

خب خویه با خانوادش راحتی و دوست

ولی مادرش حرف قشنگی زده،با نبودنش کنار میای (ولی به چه قیمتی؟ به قیمت میاسه اون با بقیه)

از اونورم بهراد فقط جواب مثبت میخواد پس فکر نکنم ادامه این رابطه به این شکل خیلی دوام بیاره.یا باید ارتقاش بدی (که میگی نمیخوای)یا

...

ای کاش هر دختری یه  جفت یا یه پارتنر خوب مثل تو داشت و من خوشحالم از این موضوع ولی خب میدونی

خیلی وقتا ادمی که جونمون بهش بستنست رو وقتی از دست میدیم تازه سوگواری و ناله شروع میشه پس تروخدا عجله نکن یا فکر نکن همیشه مثل این مدت بودنش هست..

درس و تحصیل عالیه به شرطی که فکر راحت باشه،ببخش گلم ولی من حسم میگه بیست سال هم بگذره  شما مال هم هستید اصلا نمیتونید از هم جدا بشید(با این حجم خاطره و عمق رابطه)

همونطور که من و اون نتونستیم و ۱۰ سال موندیم و رفتیم و تهشمم من برگشتم خونه اول و شدم یه دختر ۱۶ ساله و لبسا رزم پوشیدم که اینبار بدستش بیارم...

خلاصه بهترین ها رو واست میخوام🌷🌷

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا
قربونت عزیز دلم خب خویه با خانوادش راحتی و دوست ولی مادرش حرف قشنگی زده،با نبودنش کنار میای (ولی ب ...

چقدر حرفات شیرین و امید بخشه

چقدر دوست داشتنی

مرسییییی عزیز دلم 🥰

امیدوارم واقعا

یادم تورو فراموش..