2777
2789
عنوان

شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 29 پست

هرچی کم محلی کنی بهتره خودش برمیگرده وقتی بدون تومحل نمیدی

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ن بگو ب سلامت ن دعوا کن ن بحث ن نفرین هیچی نگو .... حالا ک منتظر ی ادم دیگس تو زندگیش یعنی تورو فقط واس سرگرمی خواسته فقط بگو منم باهات موافقم ی مدت ک گذشت ن پیام بده ن زنگ بزن هیچی پستای شاداینستات بزار  عکسای قشنگ بزار پروفت اصلا انگار ن انگار رفته ...  خودش پیام میده با این روش شک نکن

اثر انگشت ما از قلب هایی که لمسشان کردیم هیچوقت پاک نمی شود...!!

ب عنوان ی پسر میگم

دوماه مدت زیادی نیست و میشه فراموش کرد

خودتو کوچیک نکن

واسه موندش خواهش و التماس نکن

پسرا خودشون درحالت عادی ب یکی قانع نیستن(بعضیاشون)دیگه چ برسه ب اینکه نخوان توی رابطه باشن

خودتوهم اصلا ناراحت نکن و سعی نکن با روش های مختلف برش گردونی

فقط بگو مطمینی میخوای بری؟؟ اگه گفت اره بگو ب سلامت

ب عنوان ی پسر میگم دوماه مدت زیادی نیست و میشه فراموش کرد خودتو کوچیک نکن واسه موندش خواهش و التم ...

2 روز بهش پیام میدادم تا اینکه از امشب تصمیم گرفتم دیگه بهش کاری نداشته باشم